Fivérek és Szekeres Adrien ünnepi koncert

Fivérek és Szekeres Adrien ünnepi koncert
A Seres fivéreket vérpezsdítő zenéjüknek köszönhetően mindenki ismeri Szentesen – sőt országszerte. Tehetségüket azonban nem csak szórakoztatásra, hanem beteg gyermekek megsegítésének szolgálatába is állítják. December 13-án a Városi Sportcsarnokban Szekeres Adrien fellépésével adtak koncertet a Zenével a Rákbeteg Gyerekekért Alapítvány szervezésében.

A koncert elején Szirbik Imre polgármester mondott köszöntőt és köszönetet a fellépőknek, és a közönségnek, amiért egy ilyen fontos ügyet, beteg gyermekek lelki és anyagi segítségét vállalták.

Az est második felében az alapítvány elnöke, Ombodi Csilla az is elmondta az egybegyűlteknek, hogy egy zenés rehabilitációs központot terveznek létrehozni, amely Európában egyedülálló. Várják és keresik mindazokat, akik ehhez bármilyen támogatást tudnak adni.

A koncert a kitűzött cél és a zene miatt is nagy élmény lehetett mindenkinek, aki hallotta.

Szekeres Adrien több okból is szívesen jött: Mivel a Horváth Mihály Gimnáziumban érettségizett, számtalan élmény fűzi ehhez a városhoz, s a Fivérek zenéjét is nagyon kedveli.

A koncert végén itt is a zene hangjain is megszólalhatott az összefogás: A HMG 12-es drámaisai Majtényi Tanár Úr vezetésével, a városi általános iskolák diákjaiból álló kórus és a Seres testvérek által gitárra tanított gyermekek muzsikáltak együtt.

Tekintsék meg galériánkat!.
SZUPERINFO.HU