Folytatódik a Győzike show

Folytatódik a Győzike show
Győzike felszólalt az Internet Hungary konferencián, ahova egy fórum vendégeként hívták meg. A sztár a celebek az interneten témához szólt hozzá a tőle megszokott vehemenciával.

– A Győzike showra igenis szükség van, bár mindenki azt mondja, hogy nem nézi, mégis tudják az emberek, hogy mi volt mondjuk a legutóbbi adásban. Mindent tudnak rólunk – mondta Gáspár Győző.

A showman ezután egy meglepő bejelentést tett. Elárulta, hogy szeretője, akinek fotójáért Győzi állítása szerint az egyik napilap 2 millió forintot ajánlott fel nem régiben, a teremben tartózkodik. Minden jelenlévő szeme percekig a hölgyeket mustrálta, az egyik résztvevő például a Netbulvár riporterét nézte a titkos szeretőnek, tévesen.

Mi viszont kiszúrtuk az “igazit” a terem végében. A hölgy, akire Győzi az előadás közben ki-kimosolygott, a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem szőke, hanem sötétvörös hajú, középmagas szépség, szemlátomást a fekete színt kedveli, csak a körme volt vörösre lakkozott és több gyűrű is ékesítette az ujjait. A barátnőre egy férfi vigyázott, így nem lehetett megközelíteni. Győzi pedig tovább beszélt a műsorról.

– Hamarosan folytatódik a show. Győzi megmutatja… Szerintem az emberek inkább azt nézzék, hogy mi hogyan élünk, minthogy a gyereküket gyilkolják, vagy szétverjék az Oktogont Budapesten.

A Gáspár család élete tehát hamarosan ismét nyitott könyvvé válik a tévénézők előtt. A show első adása október 29-én, hétfőn este lesz 21.15-től.
Forrás:www.rtlklub.hu



.
SZUPERINFO.HU