Fotók: Nem volt pénz lakásra, hajóból faragott családi otthont

Kimberley Marren és családja
Kimberley Marren és családja - © Fotó: Paul Davey
London – Kimberley Marren havonta több száz fontot költött albérletre Londonban, ezért képtelen volt félretenni lakásvásárlási célra. Jelzáloghitel és nyomasztó kölcsönök helyett a modellszakmában dolgozó hölgy inkább alternatív megoldást választott: lakásra ugyan nem, de hajóra futotta a félretett pénzből, ezért vásárolt egy uszályt, majd irigylésre méltó kreativitással kipofozta azt. Íme a Sunshine, a jó ízléssel berendezett, úszó otthon, amelynek köszönhetően vagyonokat spórol a Marren család.

A kisgyermekes anyuka otthonteremtéskor mindössze 9 millió forintnak (25 ezer font) megfelelő összegből gazdálkodott. Körülbelül 6 és fél millió forintból (18 ezer font) vásárolta meg a hajót, a maradék pénzből pedig a renoválást fedezte. Mindez eltörpül a londoni ingatlanárak mellett, hisz a brit fővárosban az ingatlanok átlagára meghaladja a 240 millió forintot.

hajo10_

hajo1_Fotók: Paul Davey

Kimberley saját bevallása szerint mindig is vállalkozó szellemű volt, ezért nem ijedt meg a teendőktől, feltűrte az ingujját, majd saját két kezével látott neki a felújításnak. A képeket nézve elmondhatjuk, hogy várakozáson felül teljesített.

– Daily Mail –


Olaszország víz alatt van
Régen látott természeti csapás érte Olaszországot. A turistaparadicsom Velencében például térdig érő vízben szolgáltak ki pizzázókban. Ez is jelzi persze, hogy nem csökkent az idegenforgalom és a hazaiak sem adják meg magukat. Velencében csökkent az ár szintje, de a szigetek egy része továbbr...

Illusztráció
Arnhem - Pert indított egy 69 éves holland férfi, hogy születési dátumát változtassák 20 évvel későbbire - adta hírül a BBC News. Emile Ratelband 1949. március 11-i születési dátumát 1969. március 11-re kéri módosítani, hogy kora miatt ne diszkriminálják álláskereséskor vagy párkereső o....
SZUPERINFO.HU