Fura hangok jöttek Laurából misszionárius pózban, aztán kiderült, hogy a leves az… (18+)

Akt.:
Fura hangok jöttek Laurából misszionárius pózban, aztán kiderült, hogy a leves az… (18+)
Ismét szuper kínos szexsztorik jönnek! Néhány magyar csaj és srác osztotta meg élete legkínosabb szeretkezős élményét! Nem kívánjuk őket senkinek sem!

A leves volt a ludas

“Ebéd után egy kicsit ledőltünk pihenni. Nem telt bele sok idő és egymáson találtuk magunkat. Elkezdtünk hevesen szexelni, de a misszionárius pózbanegészen furcsa és szokatlan hangokat hallottunk lentről. A legrosszabbtól tartottunk. Rájöttünk, hogy a leves adott ki ilyen hangokat a barátnőm hasában, ahogy ütemesen lökdöstem. Annyira röhögtünk, hogy nem bírtuk folytatni.” (Peti, 36)

Azt hitte, túl nagy a pénisze, aztán kiderült, hogy… nem

“Már ismertem az óvszer használatát, amikor elveszítettem a szüzességem. Amikor azonban a tényleges akcióra került a sor, kicsit bénáztam az idegeskedéstől. A gumi a péniszem felénél összecsavarodott, így nem tudtam letolni a tövéig. Én azt hittem, hogy olyan nagy a farkam, hogy nem megy rá az óvszer.A következő alkalommal már rendesen feljött az óvszer. Ekkor jöttem rá, hogy mekkora barom voltam.” (Tomi, 25)

Laura szépen behúzott magának

” Szenvedélyesen egymásnak estünk a pasimmal, és vadul repkedtek a ruhák. A pulcsim azonban túl szoros volt, így egyedül próbáltam meg kibújni belőle. Amikkor az csuklómat kihúztam a szoros ujjból, hirtelen ököllel megütöttem magam. Soha nem voltam még annyira rákvörös, mint akkor. És nagyon fájt is az orrom.” (Laura, 28)

“Visszamentem lezuhanyozni, de semmi nem segített”

“A barátnőm és én, mindketten szüzek voltunk. Együtt töltöttünk egy hétvégét vidéken, és elhatároztuk, hogy a reggel lesz a tökéletes alkalom. Lelkileg teljesen felkészültünk, de óvszer nem volt nálunk. Elindultunk a boltba, de hatalmas köd volt, és véletlenül elestem a járdaszegélyben. Olyan szerencsétlenül sikerült, hogy éppen egy nagy tócsa hányásban landoltam. Visszamentem lezuhanyozni, de semmi nem segített. Bűzlöttem. Az ihletnek pedig lőttek.” (Balázs, 38)

“Elengedte magát”

“Éppen pózt váltottunk, és gondoltam egy kicsit közben kényeztetem szájjal a párom. Ahogy mentem lefelé, és összegörnyedtem, egy hatalmas puki hagyta el az alfelem. Ő csak annyit mondott, hogy látja nagyon elengedtem magam. Soha többé nem beszéltünk róla.” (Tina, 30)

Forrás: ripost.hu


Nigéria - Két fiú már a helyszínen életét vesztette, a harmadik pedig a kórházban halt meg: kissé eldurvult ez a szexorgia... Három nigériai fiú Owerri városában kitalálta, hogy nagy szexbulit fog csapni egy hostelben: egy lánnyal szerették volna tölteni az éjszakát, de hogy még nagyobb legyen az ö...

A Whisper nevű telefonos alkalmazáson keresztül néhány, a nevét nem vállaló felhasználó megosztotta a világgal élete legcikibb szexuális élményét. Ezekből szemezgettünk most. Spriccelő tejtől az orálszexes fingásig - következzenek az arcpirítóan ciki szexbakik! "A legrosszabb szexélményem egyérte...

Címkék: , , ,


.
SZUPERINFO.HU