Gaál Adrienn a HLKC-ban folytatja

Gaál Adrienn a HLKC-ban folytatja
Két éves kitérő után visszatér Hódmezővásárhelyre, és a HLKC-ban folytatja pályafutását Gaál Adrienn.

A sokak számára csak “Beni”-ként ismert nagyszerű játékos a 2000-es évek elején Debrecenből került Hódmezővásárhelyre, ahol eredményes és csupa-szív játékával a hazai közönség kedvencévé vált. Rövid idő alatt alapembere lett az első osztályban szereplő vásárhelyi csapatnak, és az NBI-es mezőny egyik legjobb beállósává vált, aminek eredményeként a Magyar válogatott keretébe is többször bekerült, és be is mutatkozott a nemzeti együttesben. Két éves fővárosi kitérő után (2007/2008 Vasas) visszatért Hódmezővásárhelyre, majd 2010-ben a NBI/B-ben szereplő Szeged Kiskundorozsma csapatához igazolt.

Beni már magánemberként is hódmezővásárhelyinek mondhatja magát, hiszen Városunkban ment férjhez és itt telepedtek le. Hat hónapos kisfiával és férjével boldog családanyaként éli életét, azonban a kézilabdázástól a jövőben sem kíván elszakadni.

Gaál Adrienn a jövőben játékosként a HLKC NBII-es felnőtt csapatában szerepel, illetve U10-es utánpótlás-csapatunknál edzői teendőket is ellát.

Gaál Adrienn: “Nagy örömmel tértem vissza Hódmezővásárhelyre a HLKC csapatába. Korábban is szó volt a szerepvállalásomról a vásárhelyi női kézilabdázásban, ennek most jött el az ideje. Szülés után, de nem levezetni térek vissza. Bízom benne, hogy mind játékommal, mind edzőként hozzá tudok járulni a HLKC sikereihez, így Hódmezővásárhely női kézilabdázásának újbóli felvirágoztatásához!”

 

(www.hlkc.hu).
SZUPERINFO.HU