Nyolcan erőszakolták meg a fiatal lányt Kesznyétenben

Akt.:
A Megyei Törvényszék folyosóján a tárgyalás előtt
A Megyei Törvényszék folyosóján a tárgyalás előtt - © Fotó: ÉM-archív/TB
Miskolc, Kesznyéten – Fegyházbüntetést és fiatalkorúak börtönét kért a megyei főügyészség.

A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal, egymás cselekményéről tudva, többek által elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség nyolc férfival, köztük egy alig 16 éves fiatalkorúval szemben.

kesznyeten1

Bódult lett a cigitől

A sértett lány 2017. júniusában a faluban találkozott össze az általa egyébként ismert két huszonéves férfival. Ők megkínálták cigivel, amit közösen elszívtak. Ennek hatására a lány erősen bódult állapotba került, végtagjai nehezen mozogtak. A férfiak bekísérték egy romos, lakatlan házba, ahol újabb cigarettát adtak neki. A védekezésre képtelen állapotba került nővel akarata ellenére mindketten közösültek. Időközben érkezett meg a harmadik férfi, aki szintén kihasználva a sértett állapotát vele közösült.

kesznyeten2

Ezt követően a lányt átvitték a szemben lévő házba és ott még további öt vádlott, köztük egy 16 éves fiatalkorú is szexuálisan erőszakoskodott vele.

kesznyeten3

A cselekménynek az vetett véget, hogy a faluban elterjedő hírre az egyik vádlott felesége a helyszínre ment és férjét számon kérte a dologról. A kábult lány csak másnap hajnalban tudott hazamenni. Szervezetében a vizsgálatok szintetikus kábítószert mutattak ki, testén horzsolások, bevérzések voltak.

kesznyeten4

Hatan vannak előzetesben

A nyolc vádlottból hatan jelenleg is előzetes letartóztatásban vannak. Az ügyészség a felnőttkorú vádlottak esetében fegyházbüntetést, fiatalkorú társuk tekintetében fiatalkorúak börtönét és közügyektől eltiltást indítványozott.

ÉM-SZB


Csoportos erőszak Kesznyétenben - Megtörten nyilatkozott az áldozat édesanyja
Kesznyéten - Heten erőszakoltak meg egy 16 éves lányt Borsodban. Korábban hat fiatal férfi került előzetes letartóztatásba, mert a gyanú szerint füves cigarettával elkábítottak, majd megerőszakoltak egy helyi lányt. A rendőrségen most feladta magát a hetedik gyanúsított is. Kedden Tiszaújvárosba...

A Megyei Törvényszék folyosóján a tárgyalás előtt
Kesznyéten - Az édesanya elmondta, hogy a lányát a kórházban megfürdették, még mielőtt mintákat vettek volna róla, s a nőgyógyászati vizsgálaton is csak 24 óra múlva esett át. Mint arról már beszámoltunk, a gyanú szerint heten megerőszakoltak egy fiatal lányt Kesznyétenben. Hat fiatal férfit már ...

Előzetesben a csoportos erőszakkal gyanúsított fiatalok.
Miskolc, Kesznyéten - Előzetesben a csoportos erőszakkal gyanúsított fiatalok. A Miskolci Járásbíróság 2017. július 19. napjáig elrendelte az előzetes letartóztatását annak a hat gyanúsítottnak, akikkel szemben tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére azonos alkalommal, egymás cse...Gödöllő.
SZUPERINFO.HU