Görögországban folytathatja Korhut

Akt.:
Korhut Mihály (jobbra) a válogatottban is szerepelt már
Korhut Mihály (jobbra) a válogatottban is szerepelt már - © Fotó: AFP
Debrecen – A hírek szerint a Loki exvédője a görög Arisz Szaloniki játékosa lesz a tavaszi szezontól.

Az Arisz Szaloniki egyik szurkolói oldala az Instagram-oldalán üdvözölte a Hapoel Beer-Sevától érkező Korhut Mihályt. A Nemzeti Sport Online információi szerint a magyar válogatott védő mindenben megegyezett és 2020 nyaráig szóló szerződést köt a görög labdarúgó-bajnokság hetedik helyén álló együttessel, így a görög élvonalban folytatja a pályafutását. A védő egyelőre nem esett át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, erre legkorábban csütörtök este vagy pénteken kerülhet sor. A szerződés hivatalos aláírására pedig utána. Ugyanakkor mindez csak formalitásnak ígérkezik: mind Korhut jelenlegi csapata, az izraeli Hapoel Beer-Seva és az Arisz, mind a játékos és a klub képviselői megállapodásra jutottak egymással.

Mint arról korábban beszámoltunk, Korhut hiába verekedte vissza magát a Hapoel Beer-Seva kezdőcsapatába, a klub csatárt szeretne igazolni januárban, a szigorú izraeli légióskorlátozás miatt pedig ez csak úgy jöhet(ett) össze, ha legalább egy külföldi futballista távozik tőlük. Végül Korhutra esett a vezetőség választása, mivel úgy érzik, az ő helyére könnyebb izraeli játékost találni, mint a támadósorba.

A harmincéves válogatott labdarúgó a DVSC-vel háromszoros magyar bajnok lett, háromszor nyert Magyar Kupát, egyszer Ligakupát, illetve egyszer Szuperkupát.

HBN.
SZUPERINFO.HU