Gyermekvilág – ovisok munkáiból nyílt kiállítás

Akt.:
Gyermekvilág – ovisok munkáiból nyílt kiállítás
A Tamási Aranyerdő Tagóvoda csoportjainak munkáiból rendeztek kiállítást a Tamási Művelődési Központban. A színes, különböző technikákkal készült műveket február 17-ig tekinthetik meg az intézmény nyitvatartási idejében.

– Nagy izgalommal dolgoztak a kicsik a munkákon – mondta Kecskésné Herr Mónika, az Aranyerdő Tagóvoda óvónője. – Tavaly már nyílt egy kiállítás az óvodában működő Báb munkaközösség munkáiból, ezeket a bábokat az óvónők készítették, különböző ünnepi alkalmakkor kapnak szerepet, például Karácsonykor, Gyermeknapkor. Most úgy döntöttünk, hogy a gyerekek munkáit is meg szeretnénk mutatni. Különböző technikákkal készült kis műveket láthatnak az érdeklődők: vannak zsírkrétával, festékkel vagy ceruzával készült rajzok, illetve tárgyi alkotások is, ilyenek a járművek, vagy a babaszoba, ezek ragasztással készültek. Igyekeztünk minden korcsoport munkáiból válogatni, és minél több kis alkotást kiállítani.

A gyerekeknek nagy örömet okozott, ha meglátták a falon saját rajzukat, vagy egy pajtásukét ismerték fel. Képeinken éppen a Delfin csoport tagjai tekintik meg a kiállítást. .
SZUPERINFO.HU