Csecsemőgyilkosság Boldván: a héten már lehet ítélet

Hamarosan ítélet születhet a boldvai csecsemőgyilkosság ügyében
Hamarosan ítélet születhet a boldvai csecsemőgyilkosság ügyében - © Fotó: TB
Boldva, Miskolc – Tanúkihallgatással folytatódik a nagy port kavart ügy tárgyalása.

Két tárgyalási napon, tanúk kihallgatásával folytatja a bizonyítást a Miskolci Törvényszék azoknak a boldvai vádlottaknak az ügyében, akikkel szemben tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére, előre kitervelten, társtettesként elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás.

A vádirat szerint az apa tíz éven át kényszerítette vér szerinti leánygyermekét arra, hogy vele szexuális kapcsolatot létesítsen.

A lány terhes lett és titokban gyermeket szült. A gyermek származását titkolták, apa nélkül anyakönyvezték. A lány ismét teherbe esett. Ekkor az apja és az anyja – aki évek óta tudott a szexuális erőszakról – közösen elhatározták, hogy a terhesség tényét eltitkolják. A gyermek születését követően az életképes csecsemőt ruhába tekerték és egy táskába helyezve az ágyneműtartóba rejtették. A csecsemő meghalt.

ÉM


Hamarosan ítélet születhet a boldvai csecsemőgyilkosság ügyében
Miskolc - Októberben születhet ítélet a boldvai csecsemőgyilkosság ügyében. A Miskolci Törvényszék múlt héten tartott újabb tárgyalást a boldvai csecsemőgyilkosság ügyében. A vádirati tényállás szerint a vádlottak egy háztartásban éltek. Az I.rendű vádlott tíz éven át kényszerítette vér szerinti ...

Ebben a boldvai házban történt a tragikus eset
Miskolc, Boldva - A vád szerint az apa, az anya és a lánya előre eltervezték, hogy megölik a csecsemőt. Csütörtökön folytatódik a Miskolci Törvényszéken a per, amelyben „előre kitervelten, tizennegyedik életévét be nem töltött sértett sérelmére elkövetett emberölés, szexuális erőszak és kiskorú v...Hajdúszoboszló.
SZUPERINFO.HU