A föld alá bújt a putnoki csaló

Akt.:
A föld alá bújt a putnoki csaló
A föld alá bújt a putnoki csaló - © Fotó: police.hu
Kazincbarcika, Putnok – Két körözés is érvényben volt egy putnoki férfival szemben, aki elhunytak és élők közötti kapcsolattartást ígért több idős embernek.

Egy 38 éves putnoki férfival szemben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki körözést, a büntetés-végrehajtási intézet pedig azért, mert egy másik ügyben, korábban kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

A férfit 2018. május 29-én a délelőtti órákban azonosították, majd fogták el az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrs munkatársai. A rendőrök annak ellenére megtalálták a férfit, hogy putnoki házának hajópadlója alatt, egy általa kialakított menedékhelyre bújt.

putnok2A rejtekhely | Fotó: police.hu

A férfit elfogását követően a kazincbarcikai nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd átkísérték őt a miskolci büntetés-végrehajtási intézetbe. A férfit azzal gyanúsítja a hatóság, hogy több kazincbarcikai idős embernek spirituális közvetítést ígért elhunyt hozzátartozóikhoz. A kapcsolattartás elősegítéséhez pedig pénzt és arany ékszereket kért a putnoki férfi.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –Hatvan.
SZUPERINFO.HU