„Helyettünk nem tudnak gólt szerezni, de nem is adtak esélyt”

„Helyettünk nem tudnak gólt szerezni, de nem is adtak esélyt”
© Illusztráció: Dodó Ferenc
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 19. fordulójában négy mérkőzést rendeztek vasárnap.

Labdarúgás: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 19. forduló

Ibrány-Tiszavasvári 7-0 (2-0)

Ibrány, 300 néző, v.: Szabó (Takács, Kertész)

Ibrány: Félegyházi – Haburcsák (Kiss T.), Majoros, Balogh, Nagy, Csáki, Szabó (Boros), Jeddi (Gergely), Somogyi M. (Somogyi T.), Farkas (Kiss P.), Pócsi. Edző: Madalina György.

Tiszavasvári: Susánszky (Pethe) – Szolyka T., Huszti, Bakos, Bodnár (Holozsnyák), Lajos, Lakatos, Tóth (Bolega), Szolyka G., Ujj, Bolgár. Edző: Nagy István.

A hazai csapat minden kétséget kizáróan győzött.

Gól: Nagy 5, Majoros (11-esből), Balogh. Ifi: 6-0.

Madalina György: – Átestünk a hazai bemutatkozáson, még nem játszottunk tökéletesen, de eredményesen már igen.

Nagy István: – Mindent megtettünk a mérkőzésen, de az erőnkből ennyire futotta. A játékvezetőt idézve: „helyettünk nem tudnak gólt lőni”, de esélyt sem adtak rá. Gratulálok az Ibránynak!

Mándok-Tarpa 2-1 (2-1)

Mándok, 200 néző, v.: Resán (Papp, Király).

Mándok: Virágh – Kohutka (Győri), Ari (Javoriv), Dallos, Dávid, Szabó, Buda (Hidi), Pallai, Vezhdel (Patai), Bodnár, Hegedüs. Edző: Kiss Gábor.

Tarpa: Sas – Ricsei, Madzin, Törtei, Szilágyi, Nádimov, Illés, Kacsó, Djácsenkó (Stefán), Szidor (Rácz), Balogh. Edző: Márton István.

A hazaiak fontos győzelmet szereztek.

Gól: Bodnár, Hegedűs, ill. Djácsenkó. Kiállítva (Javoriv).

Kiss Gábor: – Nagyon jó felfogásban kezdtük a mérkőzést, majd kétgólos előnyben érthetetlenül visszavettünk a tempóból. Ennek ellenére több lehetőségünk volt, hogy lezárjuk a mérkőzést. Ki kell emelnem a rendkívül gyenge játékvezetést, oly módon tudják elrontani egy csapat munkáját melyek hetekre visszavethetik az eredményességüket. Jelzés értékű, ha a mérkőzés után mind a két csapat játékosai számon kérik a játékvezetőt.

Márton István: – Ameddig elhagyjuk a „Tarpa táblát”, és néhány ember összecsinálja magát, addig nem fogjuk tudni átlépni a saját árnyékunkat. A második félidei hozzáállás már rendben volt, de egy mindenki által hibákkal tarkított mérkőzésen nem sikerült gólra váltani a kialakított helyzeteinket.

Gyulaháza-Fehérgyarmat 3-1 (2-0)

Gyulaháza, 120 néző, v.: Major (Gergely, Farkas).

Gyulaháza: Bandor – Kovács E., Tóth F., Kovács B., Tóth B., Éles, Gáti, Bacsó, Horváth, Lakatos, Lévai. Edző: Bardi Gábor.

Fehérgyarmat: Zán – Lengyel, Popovics, Mócsán, Orosz, Imre, Barta, Farkas, Kóczé, Dascal, Kanyó (Jakocska). Edző: Siti Ferenc.

A hazaiak az első félidőben eldöntötték a mérkőzést.

Gól: Bacsó, Tóth (11-esből), Kovács, ill. Popovics. Ifi: 0-0.

Bardi Gábor: – Nagyon ránk fért már ez a győzelem. Nem játszottunk sziporkázóan, de úgy érzem, hogy sikerünk egy másodpercig sem forgott veszélyben.

Siti Ferenc: – Ebben a felállásban ennyire voltunk képesek. Ahhoz, hogy ki tudjunk állni, kaptunk segítséget a megye hármas csapatunktól, köszönet nekik érte. Jakinak a mezőnyben kellett játszania, ehhez képest az iksz benne volt a mérkőzésben.

Balkány-Nagyecsed 0-1 (0-0)

Balkány, 200 néző, v.: Fehér (Oláh, Kornis).

Balkány: Tóth – Zagijev, Bátyi, Kiss, Gelsi, Kállai, Bogadnovic (Posta), Potornai, Csehil (Tóth), Ohár, Takács. Edző: Mirgai László.

Nagyecsed: Makó – Somlyai, Sarkadi, Zámbó, Marinas (Roszel), Ascsillán, Bulyáki, Kóka, Erdős, Török (Nyíri), Nyíregyházi. Edző: Ádámszki Róbert.

Kilencven percig nagy küzdelem a folyt a pályán, végül a vendégek tudtak győzelmet érő gólt szerezni.

Gól: Nyíregyházi. Ifi: 2-2.

Mirgai László: – Mindkét csapat nagyot küzdött, de játék nem igazán tudott kialakulni. A vendégeknek több helyzetük volt, azon bosszankodok, hogy épp a pontrúgásra készültünk és abból kaptuk a gólt. Erre a meccsre a vendégek jobban ki voltak hegyezve, és ha többel nem is, de ezzel az egy góllal megérdemelten nyerték meg ezt a fontos meccset.

Ádámszki Róbert: – A nagyon sok helyzetünkből egyet értékesítettünk, amivel megérdemelt győzelmet arattunk. Értékét növeli, hogy egy nagyon jó Balkányt sikerült idegenben legyőzni, nagyon jó játékvezetők mellett..
SZUPERINFO.HU