Hien Egerből üdvözli a Szuperinfó egyre népesebb olvasótáborát

Akt.:
Hien Egerből üdvözli a Szuperinfó egyre népesebb olvasótáborát
Kislányból gyönyörű ifjú hölgy és pályáját tudatosan építő énekesnő lett Hien, akit öt évvel ezelőtt a Megasztárban fedezhetett föl magának a honi publikum. Pénteken, szinte egyenesen a VIVA Comet gáláról érkezett Egerbe, hogy találkozzon rajongóival és a Szuperinfóval is.

– A Megasztár óta rengeteg minden megváltozott körülöttem. Azóta leérettségiztem, s most már száz százalékosan az éneklésre tudok koncentrálni – mondja az énekesnő a Dobó téri koncertje előtt, hozzátéve, hogy időközben két lemeze is megjelent. A második éppen a vietnami származású magyar énekesnő és zeneszerző 19. születésnapi ajándékaként.

Hien01

– Mostanában jó dolgok történnek velem. Ilyen volt, hogy jelölt voltam a VIVA Comet legjobb női előadói közt, s az is nagy öröm, hogy végre Egerben is felléphetek, főleg ilyen csodálatos környezetben, mint a Dobó tér. – mondja Hien. – Bár kicsit túl meleg lett mára, de remélem, a fellépésem előcsalogatja a nézőket a fák árnyat adó lombjai alól. (Kicsalogatta. A szerk.)

Hien02

– A siker több dolognak köszönhető. Részben annak, hogy tudatosan és következetesen kell járni azt az utat, amit választott az ember, másrészt kell egy jó csapat, mégpedig olyan, amelynek tagjai egyfelé húzzák a szekeret – véli az ifjú énekesnő, aki elmondása szerint énekelni szeret a legjobban, s boldog, hogy ezt csinálhatja nap mint nap.

Fotók: Ebner Béla

– Amióta saját dalokat írok, bele tudom fogalmazni ezekbe a számokba az érzéseimet, gondolataimat, önmagamat, s így még hitelesebbek lesznek, s ez kihat az előadásukra is. Ráadásul, ahogy felnőttem, már megvannak azok a saját történeteim, sztorijaim, megélt érzéseim, amiket bele tudok szőni ezekbe a dalokba. S úgy gondolom az elmúlt években zeneileg is sokat értem. Remélem ez át is jön a hallgatók felé, s úgy érzem ezért is tart velem a közönség – mesél munkájáról a Szuperinfó olvasóinak Hien, s már siet is a Class FM színpadára, hisz Abaházi Csaba éppen őt konferálja fel.

 

S hogy Hiennel tart-e a közönség, az már nem kérdés, hisz ahogy megjelenik a színpadon, az érdeklődők előjönnek az árnyékból, megtöltik a színpad előtti teret és hangos üdvrivalgással fogadják Hient Egerben. Koncert után aztán nem győzi adni az autogramokat, de Olvasóink addigra már megkapták Hientől az üdvözlő sorokat:

hienalairasa_net

 

 .
SZUPERINFO.HU