Hírességekről nem sokkal a haláluk előtt készült fotók

  19 nov 2017

A hírességeket mindenki irigyli, annak ellenére, hogy cseppet sem könnyű az életük és sokan közülük esnek bele a siker okozta csapdákba. Vagy az önpusztító életmódjukat próbálják kordában tartani vagy komoly betegségek ellen küzdenek. Végső soron ők is ugyanolyan emberek, mint akármelyikünk, a halál is bármikor kopoghat az ajtajukon. Ezekről a legendás emberekről nem sokkal a haláluk előtt készült fényképeken is látszik, hogy mennyire gyarlók vagyunk mindannyian.
1.Freddie Mercury

A Queen legendás énekese magánéletének védelme miatt, egészen a halála előtti napig nem ismerte el nyilvánosan, hogy AIDS-ben szenved. 1991-ben hunyt el, 45 évesen.
2.Steve Jobs

Steve Jobs, az Apple korábbi elnöke 56 éves korában veszítette el a harcot a hasnyálmirigyrák ellen.
3.Heath Ledger

A mosolygó színészről utolsó filmje a Dr. Parnassus és a képzelet birodalma felvételén készítették a fényképet. Alig néhány nappal később találták holtan. Halálát gyógyszer túladagolás okozta. 28 éves volt.
4.Mohammed Ali

A világhírű boxoló legnehezebb mérkőzését a Parkinson-kórral vívta 30 éven keresztül. 2016-ban veszítette el a csatát, 74 éves korában.
5.Kurt Cobain

A fényképet Jesse Frohman fényképész készítette a Nirvana frontemberéről 1994-ben. Pár nappal később öngyilkosságot követett el, 27 évesen.
6.Bob Marley

Az utolsó nyilvános fotó minden idők legismertebb reggae zenészéről (jobb oldalon). Néhány évvel korábban diagnosztizálták rosszindulatú melanómáját (bőrrák), melyben végül 1981-ben hunyt el, 36 éves korában.
7.Mark Twain

Az íróról 10 nappal a halála előtt készült a fénykép. 1910-ben, 74 évesen távozott, miután infarktust kapott.
8.John Lennon

Ez a kép kétségtelenül bizarr. A zenész-énekes épp gyilkosának, Mark Chapmannek (jobb oldalon látható) dedikál. 4 óra múlva Chapman agyonlőtte az akkor 40 éves Lennont.
9.Mahatma Gandhi

Az indiai függetlenségi mozgalom 78 éves vezetőjéről a kép azon a napon készült, mikor imádkozni ment és egy Nathuram Vinaya nevű merénylő mellkason lőtte.
10.Jim Morrison

A 27 éves énekes éppen vakációzott Saint-Leu-d’Esserent-ben. A felvétel valamikor a nap folyamán készült, de néhány órára rá holtan találták a fürdőszobájában. Halálát heroin túladagolás következtében kapott infarktus okozta.
11.Amy Winehouse

Egy héttel énekesnő halála előtt készült a fotó, amint épp a London street-en sétált hazafelé 2011-ben. Július 23-án találtak rá otthonában. Alkoholmérgezésben hunyt el 27 évesen.
12.Jimi Hendrix

A 27 éves kulturális ikonról barátnője készítette a képet egy nappal azelőtt, hogy Hendrixet holtan találták volna londoni hotelszobájában. Szervezetében alkoholt és 9 barbiturát altatót találtak, ami miatt saját hányásba fulladt bele.
13.Albert Einstein

1955-ben, nem sokkal a halála előtt készült a kép a híres tudósról. 76 évesen, aneurizma szakadás miatt vesztette életét.
14.David Bowie

A hatszoros Grammy-díjas angol zenészről 3 nappal halála előtt készítették a felvételt. 2016-ban 69 éves korában veszítette el a harcot a rákkal szemben.
15.Tupac Shakur

Az utolsó ismert fénykép Tupac-ről (mellette menedzsere Suge Knigh). 1996-ban éppen koncertezni indult, mikor egy fehér autóból tüzet nyitottak járművére. 3 nappal kórházba szállítása után hunyt el, 25 évesen.
16.Vladimir Lenin

1923-ban, negyedik agyvérzése után készült a kép Leninről. Ekkor már mozgás-, és beszédképtelen volt. Nem sokkal később hunyt el 53 évesen.
17.Elvis Presley

A Király 1977. augusztus 16-án épp rutin fogorvosi vizsgálatról indul haza. Még aznap éjjel infarktust kapott és 42 éves korában életét vesztette.
18.James Dean

A 24 éves színészt 9 nappal a halála előtt fotózták le egy benzinkúton. Autóbalesetben hunyt el.
19.Robin Williams

A kép a komikus-színész 63. születésnapján készült, 20 nappal a halála előtt. Kiderült, hogy több betegségben is szenvedett, amik befolyásolták volna élete hátralévő részét, így végül az öngyilkosság mellett döntött.
Forrás: Happyfacts


[related-post post_id=”3335526″]
[related-post post_id=”3545170″]