Frissítve:

Hódmezővásárhely önkormányzata mindenben a törvényeknek megfelelően járt el

Hódmezővásárhely önkormányzata mindenben a törvényeknek megfelelően járt el
Sajnálatos, ha egy országgyűlési képviselő a munkája helyett Hódmezővásárhely lejáratásával szeretne néhány percnyi figyelemhez jutni az esti hírműsorokban, és ennek érdekében, a tények ismerete nélkül, felkészületlenül és tájékozatlanul áll a sajtó elé, nyilvánvaló hazugságokat megfogalmazva. A tények:

hiba beküldése

Hódmezővásárhely önkormányzata – mindenben a törvényeknek és az önkormányzat vagyongazdálkodási rendeletének megfelelően – meghirdette az érintett, Vöröskereszt utca 5. szám alatti, akkor már hosszú ideje üresen álló, volt iskolaépületet.

 

Hódmezővásárhely önkormányzata 2007-ben értékesítette az ingatlant a Generál Média Információszolgáltató és Kommunikációs Kft-nek. A sajtóban Portik Tamással kapcsolatba hozott Generál Média Sales House Kft-vel, a Generál Média Publishing Kft-vel, illetve a Galamb 4. Kft-vel a városnak soha, semmilyen kapcsolata nem volt.

 

Amennyiben a cégek nevében szereplő azonosság esetleg megzavarja a Képviselő Asszony figyelmét, az egyértelmű különbségtétel érdekében javaslom, nézze meg az interneten bárki számára hozzáférhető cégnyilvántartási adatokat: a Generál Média Sales House Kft-t 2012-ben, azaz 5 évvel, míg a Generál Média Publishing Kft-t 2010-ben, azaz 3 évvel a hódmezővásárhelyi önkormányzat és a Generál Média Információszolgáltató és Kommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság között, 2007-ben létrejött megállapodást követően jegyezték be! Azaz 2007-ben, mikor a hódmezővásárhelyi önkormányzat mindenben a hatályos törvényeknek és az önkormányzat vagyongazdálkodási rendeletének megfelelően értékesített egy üresen álló, volt iskolaépületet a Generál Média Információszolgáltató és Kommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaságnak ezek a cégek, amelyek kapcsán a Tisztelt Képviselő Asszony és a sajtó Portik Tamással és alvilági köreivel megvalósuló együttműködést, és „hódmezővásárhelyi szálat” emleget még csak nem is léteztek!

 

Csak ismételni tudjuk: sem Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata, sem jelenlegi, vagy korábbi polgármestere nem állt soha, semmilyen közvetlen, vagy közvetett kapcsolatban Portik Tamással, vagy alvilági köreivel.

 

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata az érintett ingatlan értékesítése kapcsán mindenben a hatályos törvényeknek és az önkormányzat vagyongazdálkodási rendeletének megfelelően járt el! Hegedűs Lórántné pedig ismét tanúbizonyságát tette, hogy fogalma sincs az önkormányzatok működéséről!

 

(Dr. Korsós Ágnes – Címzetes főjegyző).
SZUPERINFO.HU
Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása