16 másodperccel a meccs vége előtt kapott gólt a HFC

Akt.:
16 másodperccel a meccs vége előtt kapott gólt a HFC
A labdarúgó NB III 23. fordulójában az ötödik helyezett Tököl VSK vendégeskedett a vásárhelyi stadionban. A találkozó nagyrészében a vendégek játszottak fölényben, de a 60. percben Antal a kapufát találta el. 89 perc 43 másodpercnél még 0-0 volt az állás, de ha felgyógyulnának a sérültjeik akkor talán más lehetne ezeknek az egygólos vereségeket hozó meccseknek a végeredményei.

Labdarúgó NB III Alföld csoport, 23. forduló:

 

Hódmezővásárhelyi FC – Tököl VSK 0-1 (0-0)

Hódmezővásárhely, 150 néző. Vezette: Mozsár G.

 

HFC: Vígh – Szakál, Antal, Kökény, Mucsi (Juhász S. 75.’) – Keller, Király D. – Hanyecz B., Varga M. (Huszár 55.’), Klimaj – Szabó M.

Edző: Dezső Ferenc.

 

Tököl: Balázs – Joszkin (Hasenauer 82.’), Harsányi (Hacker 62.’), Guba, Barbai(Radnics 62.’), Váradi, Palásti, Paluska, Polgár, Balogh Z., Langó.

Edzők: Hamar István, Futó Tamás.

Gólszerző: Balogh Zoltán (90.’).

 

Dezső Ferenc: “Megtépázott csapatomtól ezúttal még a szerencse is elpártolt, hiszen amíg nekünk kifelé pattant a labda a kapufáról, addig a vendégek pár másodperccel a vége előtt szerezték győztes góljukat. Játékosaim ismét bizonyították sportemberi tartásukat és bízom benne, hogy a következő bajnokságban már az “új igazolásunk” Fortuna is velünk lesz.”

 

(hfc1912.hu)
Hódmezővásárhely.
SZUPERINFO.HU