Holnap kinyit a csornai fürdő

Holnap kinyit a csornai fürdő
Az időjárástól függetlenül szombattól várja vendégeit a 40 éves csornai termálfürdő.

– Éppen most kaptuk meg a tisztiorvosi szolgálattól az engedélyt, úgyhogy most már nyugodtan mondhatom, holnap biztosan kinyit a csornai strand- közölte érdeklődésünkre telefonon Szabó Attila az üzemeltető cég vezetője.

– Ezt az idényt már úgy tudjuk megkezdeni, hogy a legkisebbeket is várja a vízforgatóval ellátott gyerekmedence, tehát minden medencénk működik, ami korábban is a fürödni vágyók rendelkezésére áll. Nagyon fontos hír, hogy idén is a változatlan tavalyi árakkal várunk mindenkit. Újdonság, hogy az idén a kempinget is kinyitjuk, tehát ott is várjuk a vendégeket. További újdonság, hogy SZÉP kártyával is lehet fizetni nálunk, ha valaki például bérletet akar venni. Felhívom vendégeink figyelmét, hogy facebook oldalunkon május 20-ig még tart a játékunk, akik lájkolták oldalunkat, és megosztják a nyitásról szóló hírünket, azok közt 3 bérletet sorsolunk ki.

– Az idén pontosan 40 éve annak, hogy kinyitott a csornai termálfürdő. Készülnek-e valamivel a jubileumra?

– Természetesen. Szintén a facebook oldalunkon található az a felhívás, amelyben 40 éves fotókat keresünk, olyanokat, amelyek a nyitás idején készültek. Az évforduló alkalmából a közeljövőben kedvezményes bérletvásárlási akciót is fogunk hirdetni.

További információk a fürdőről: csornaifurdo.hu


Címkék: ,


.
SZUPERINFO.HU