HOSSZÚ ÚTRA INDUL A KOSÁRSULI

HOSSZÚ ÚTRA INDUL A KOSÁRSULI

Tiszaújvárosban lép pályára bajnokin pénteken a Vásárhelyi Kosársuli felnőtt csapata.

A helyzetet több száz kilométeres utazás nehezíti. Varga Dánielék jelenleg a tabella tizedik helyén állnak 1-2-es mutatóval, vendéglátójuk kilencedik, ugyanilyen mérleggel.

Nem szabad azonban lebecsülni a tiszaújvárosiakat, akik nagyon átalakultak, de még mindig igazi csapatként küzdenek egymásért. Ráadásul nagyon jól védekeznek, és több húzójátékosuk is van. A régiek közül az irányító Kovács Zoltánt a bedobó Varga Ádámot, és a hazai kosárlegenda Sitku Ernőt lehet kiemelni. Viszont nem szabad megfeledkezni a most érkezett ukrán centerről Osnach-ról, a Vasasból igazolt Mohairól, valamint az előző idényben még a Nyíregyházát erősítő Czuráról sem.

A Kosársuli viszont jó előjelekkel készül az összecsapásra, mivel az elmúlt két meccsüket megnyerték a kék-sárgák. A Debrecen elleni hosszabbításos diadal után sikerült továbbmenniük a Hepp-kupában is a Nagykőrös ellen. Dr. Elek Andrásnak viszont két sérülttel nem számolhat: a hosszú kihagyás után visszatérő Csorvási, valamint a sérüléssel bajlódó Varga Zalán egyelőre még nem vethető be.

A Vásárhely legközelebb november 13-án pénteken este 18 órakor szerepel a Hódtói Sportcsarnokban, amikor a Kecskemétet fogadják majd Vas Péterék. A találkozóra a belépés az MMBF Földgáztároló Zrt-nek köszönhetően ingyenes lesz!

(Forrás: Martonosi János).
SZUPERINFO.HU