Húsvéti programkínáló

Húsvéti programkínáló
A húsvéti ünnep-körben sokféle program kínál kellemes kikapcso-lódást Hévízen.  A fürdővárosbeli rendezvények a Deák téren zajlanak március 30-tól, húsvét hétfőig. A kulturális események sora nagyszombaton indul.

Mindhárom napon déltől gasztronómiai és kézműves vásár várja a vendégeket, 14-19 óra között népi játszótér kínál szórakozást a gyermekeknek. A műsorok minden nap 16 órakor kezdődnek. A nyitónapon az Alma zenekar és a Hétrét ad koncertet. Vasárnap a Zabszalma együttes lép fel, majd azt követően „Tüzet viszek” címmel vendégszerepel Herczku Ágnes és zenekara. Április 1-jén a Játékszín Társulat Hévíz előadására kerül sor, a nap sztárvendégei lesznek:  Dés László és zenekara, Udvaros Dorottya és Cserhalmi György.
    Keszthelyen a Balatoni Múzeumban március 29-én 10 órától rendezik a hagyományos húsvéti játszóházat. A családi napi program alkalmat ad locsolóversek tanulására, tojásdíszítési technikákkal való ismerkedésre, megtekinthetik a résztvevők a múzeum hímestojás gyűjteményét, néprajzi előadások hangzanak el a húsvéti népszokásokról..
SZUPERINFO.HU