Így és ennyit szexel Luxus Vivi – a szexuális életéről vallott a nyíregyházi sztár

Így és ennyit szexel Luxus Vivi – a szexuális életéről vallott a nyíregyházi sztár
© Fotó: Instagram
Nyíregyháza – Vasvári Vivien szerint a szex nagyon fontos része a párkapcsolatoknak, és náluk még mindig izzik a parázs. Elárulta, mi a titkuk.

A Feleségek luxuskivitelben című műsorban megismert Vasvári Vivien több éve van együtt a férjével, Fecsóval, közös gyermekük is született, a szexuális életük pedig éppen olyan jó, mint a kapcsolatuk elején. Elárulta, mi a titkuk.

“Egy ideális kapcsolat elengedhetetlen része a szex. Egyfelől egészséges fizikailag és mentálisan is, másrészről mi sem természetesebb kifejezése a vonzalomnak és a szerelemnek. Fecsóval napi szinten élünk nemi életet, és nagyon fontos, hogy ennyi idő után is ugyanúgy izzik a levegő köztünk, mint először. Sokan panaszkodnak nekem, hogy elfárad a viszonyuk, főleg, amikor gyerekeik lesznek. Azt gondolom, elengedhetetlen, hogy anyaként is nők maradjunk. Személy szerint törekszem arra, hogy a hétköznapok sodrásában is szexi, kívánatos nőt lásson bennem a férjem. Kellenek közös programok, ahol szépen felöltözhetünk, kisminkelhetjük magunkat, és persze a viselkedésünkben is meg kell mutatni a nőiességünket. Egy szexi fehérnemű, egy izgalmas ötlet az ágyban, vagy egy randevú azon a helyen, ahol először találkoztunk, mind-mind segíthet abban, hogy megerősítsük a kapcsolatunkat és a vonzalmunkat” – mondta a Blikknek Vivi.

Azt is elárulta, nem féltékeny típus, de nem tűri, hogy körülötte vagy a férje körül legyeskedjenek. “Fontos, hogy tudassuk, a másik mennyire fontos számunkra, és ha jól működnek a dolgok, akkor nem fér bele például az, hogy a közösségi oldalon egy másik nővel vagy férfival fotózkodunk” – mondta.

Forrás: life.hu


Nyíregyháza - Luxus Vivi folyamatosan tartja a kapcsolatot a rajongóival, nem fél tőlük tanácsot kérni, bármiről is legyen szó; ezúttal például a menzesze miatt - számolt be az NLCafé. Vasvári Vivi az utóbbi időben többet volt kórházban, mint az elmúlt években összesen. Most újabb probléma merült...

Budapest, Nyíregyháza - Vivi a Playboy Men of the Year partiján jelent meg kedvesével, Szegedi Ferenccel, ahol szívesen mesélt az erotikus fotózásokkal kapcsolatos élményeiről.   A bejegyzés megtekintése az Instagramon &nb....
SZUPERINFO.HU