Ingyenes a belépés a Ligamus Tbiliszi elleni BL-meccsre

Akt.:
Varga II: Zsolt és csapattársai esélyesként szállnak vízbe ma este a Bitskeyben
Varga II: Zsolt és csapattársai esélyesként szállnak vízbe ma este a Bitskeyben
A Bajnokok Ligájában menetelő ZF-Eger férfi vízilabdacsapatának soron következő, ma esti, Ligamus Tbiliszi elleni mérkőzését ingyen tekinthetik meg az érdeklődők a Bitskey Aladár uszodában, de a találkozót a Sport2 televízió is élőben közvetíti.

A ZF-Eger a Bajnokok Ligája A-csoportjának első fordulójából vízumproblémák miatt elhalasztott meccset pótolja ma, kedden este, amikor este hét órától a grúz bajnok Liganus Tbiliszi vendégeskedik a Bitskey-uszodában. A csoportban 1 ponttal a 6. helyen állnak a vendégek, az esélyek egyértelműen az egriek mellett szólnak. A ZF-Eger most játszik első alkalommal grúz csapat ellen. A mérkőzés megtekintése ingyenes.

A Honvéd elleni meccsen 5 gólt szerzett Bátori Bence gól gazdag meccsre számít.
– A Honvéd ellen nagyon fegyelmezetten álltunk oda, kiemelkedően jól kezdtünk. Ilyen jó első negyedre mi sem számítottunk. Jól összeraktuk a védekezést, ennek volt köszönhető a jó csapatjáték. A Vouliagmeni meccs után nagyon örültünk, hogy meg tudtuk nyerni. Ezt követően felszabadult, könnyedebb játékot mutattunk. Ez várható a Tbiliszi ellen is. Minden erőkkel azon vagyunk, hogy folytassuk a jó sorozatot és megszerezzük a 3 pontot, jól védekezzünk és szép gólokkal szolgáljuk ki a közönségünket – nyilatkozta Bátori Bence az Egri Vízilabda Klub portáljának.

Bajnokok Ligája, A-csoport, 1. fordulóból pótolt mérkőzésen

ZF-Eger – Ligamus Tbiliszi (grúz)

Eger, Bitskey-uszoda, kedd 19.00.
V.: Krisztosz Kurtidisz (görög), Irfan Szadekov (orosz).
Delegátus: Dejan Perisics (szerb).
TV: Sport2 ÉLŐ

A mérkőzés megtekintése ingyenes!.
SZUPERINFO.HU