Irány a Komjádi, irány a döntő!

Akt.:
Zúgjon a „Hajrá Eger” a Komjádiban is! Fotó: Szántó György – www.fotoszanto.com
Zúgjon a „Hajrá Eger” a Komjádiban is! Fotó: Szántó György – www.fotoszanto.com
Az Egri Vízilabda Klub (EVK) a május 7-i, keddi TEVA-Vasas – ZF-Eger férfi vízilabda mérkőzésre különbuszt indít. Az OB I-es elődöntő első mérkőzésén 13-10-re nyertek az egriek, ami azt jelenti, egy újabb sikerrel elbúcsúztatnánk az angyalföldieket, vagyis sorozatban hatodik alkalommal döntőbe jutnánk.

Az EVK éppen ezért szeretné, ha minél több sárga-kék drukker elkísérné a csapatot a Komjádi-uszodába. Az utazás feltételeivel kapcsolatosan annyit kell tudni, hogy mivel a meccs este hét órakor kezdődik, ezért 16.00-kor indulnak a strand Petőfi téri főbejárata elől. Az út ára 3500 Ft, amiben benne van az útiköltség, illetve az elődöntőre szóló belépő. Jelentkezni Fenyves Balázsnál lehet a 06-30-313-9993-as telefonszámon, illetve a fenyo06@gmail.com-os e-mail címen. Fontos információ, hogy a jelentkezéseket kizárólag a fent említett két módon tudják elfogadni a szervezők!

* * *

Az elődöntő másik ágán igazi meglepetés született. A Szolnok idegenben legyőzte a Szegedet a férfi vízilabda ob I elődöntőjének első mérkőzésén. Az alapszakaszt a negyedik helyen záró, a nagy rangadóit rendre elbukó Szolnok úgy tűnik, hogy a rájátszásra feléledt. Kovács István együttese az elődöntő első meccsén a Szeged otthonában győzött. A negyedik negyedben Milan Alekszics találatával már 10–6-ra is vezettek a vendégek, a Szeged ezután kozmetikázta az eredményt, végül „megúszta” 11–9-es vereséggel.

Elődöntő 1. mérkőzés:
A-HÍD Szeged VE–Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 
9–11 (3–4, 2–3, 1–1, 3–3)

* * *

Pénteken este az EKF-EgerFood-Imola együttese a  Junior Válogatott ellen elszenvedett 9-7-es vereség után, hazai környezetben az OSC csapatát fogadja a 9- 11. helyért zajló rájátszásban.

A csapatból sajnos sok volt a pénteki meccsen a hiányzó és ez szerdán is így marad. Mivel, a két eltiltott Zalánki és Petrovai mellett Keresztes Ferenc is kihagyja a találkozót, mert ő betegséggel küzd.

Fontos hát, hogy minél többen ott legyenek a Bitskeyben és szurkoljanak a csapatnak!

EKF-EgerFood-Imola – OSC
Május 8., szerda, 12 óra, Bitskey uszoda
.
SZUPERINFO.HU