Ittas sofőrök okoztak baleseteket

Akt.:
Ittas sofőrök okoztak baleseteket
 A REND ŐRE  Nem elég, hogy az útviszonyok nem éppen ideálisak, néhány sofőr még alkoholt is fogyaszt, mielőtt kormány mögé ülne. Ebből aztán az elmúlt időszakban is több baleset történt.

Sirok belterületén közlekedett tegnap a délutáni órákban egy férfi tehergépkocsijával, amikor – az eddig rendelkezésre álló adatok alapján – egy balra ívelő útszakaszt követően elveszítette a jármű irányítása feletti uralmát és a vízelvezető árokba sodródott. Ott egy járműbehajtó beton hídjának ütközött, majd tetejére borulva állt meg.

A járművet vezető férfi súlyos sérülésekkel került kórházba. Vele szemben – sérülései miatt – alkoholszonda alkalmazása nem volt lehetséges, azonban szóban úgy nyilatkozott, hogy szeszes italt fogyasztott a gépjárművezetés megkezdése előtt.

Eger és Kerecsend között egy férfi közlekedett hétfőn reggel fél hét tájban egy kisbusszal, amikor a jármű – az eddigi adatok alapján – az úttesten megcsúszott, majd a tetejére borulva került nyugalmi helyzetbe. A baleset során sem a jármű utasai, sem annak vezetője nem szenvedtek személyi sérülést, azonban a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Mindkét baleset kapcsán az Egri Rendőrkapitányság indított eljárást.

Címkék: ,


.
SZUPERINFO.HU