Könnyek, dráma, akció: hidegrázós előzetest kapott az új Bosszúállók-film

Könnyek, dráma, akció: hidegrázós előzetest kapott az új Bosszúállók-film
© Forrás: YouTube / Marvel Magyarország
Vasember, Amerika Kapitány, Thor és a többiek kalandja hamarosan új, minden eddiginél keményebb fejezethez érkezik: a friss előzetes eddig még nem látott képsorokat villant fel.

A magyar bemutató szűk másfél hónap múlva, április 25-én lesz, akkor minden bizonnyal kiegyenesítenek majd pár kérdőjelet a szereplők sorsával kapcsolatban. Addig is itt az új trailer, amely természetesen új jeleneteket is mutat, a rajongóknak ezt kellene valahogy beosztani a következő hetekre.

Forrás: YouTube | Marvel Magyarország


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A Marvel eddig is megmutatta, hogy náluk nincs határ - de igazán csak most fogja. A Superbowl-ra készült el az új Avenger-film, a Bosszúállók: Végjáték félperces teasere, ami ugyan sokat nem árul el, de annál hatásosabb. Az elmúlt egy évtized szuperhős-filmjeinek ...

Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Elkészült a Marvel-moziverzum idővonala, ahol időrendben tudod megtekinteni a filmeket – ha esetleg te is elvesztetted volna a fonalat útközben. Forrás: youtube.com | IGN HungaryJászberény.
SZUPERINFO.HU