Kapcsolódjon Ön is a Supra hálózataira!

Kapcsolódjon Ön is a Supra hálózataira!
Mert mi itt helyben vagyunk, nekünk van ügyfélszolgálatunk, amely udvarias, segítőkész, azonnali probléma megoldással mindig az Ön rendelkezésére áll.

 
Akciónkban most  „O” Ft-ért kábelTV bekötés a Supra KábelTV hálózataival lefedett területeken!
Siófok – Zamárdi – Szántód – Kőröshegy – Balatonföldvár – Balatonszárszó – Szólád – Balatonöszöd – Balatonlelle – Balatonboglár – Tab – Balatonszabadi – Siójut – Ádánd – Ságvár területeken egységes kábeltv-internet- telefon  szolgáltatást nyújtunk!
Versenytársainkkal szemben a Supra szélessávú hálózata lehetővé teszi, hogy egy kábelen, egyszerre egy időben, négy szolgáltatást vezetünk be otthonába. Így a családban ahány TV van, mindenki  külön-külön  választhatja ki kedvenc  műsorát, Ön gond nélkül internetezhet vagy Supra hálózatán lévő ismerősével legkedvezőbb áron telefonálhat.
Ha úgy dönt, hogy a digitális műsorainkat is szeretné nézni, adunk egy set-top-boxot (átalakító készüléket), melynek segítségével a „Régi” TV készülékén is nézheti a digitális műsorokat. Kábelrendszerünk eljuttatja az Ön lakásába a közszolgálati HD minőségű csatornákat és az arra alkalmas LCD, PLAZMA (lapos TV) televízióján díjmentesen nézheti a HD műsorokat.
Ha bennünket választ, a megszokott műsorait akkor is nézheti, amikor  2013. július 31-én lekapcsolják a földi analóg műsorokat sugárzó adókat.
Amennyiben már a Supra előfizetője, hozzon magával egy új előfizetőt, s mindketten 6 hónapig féláron vehetik igénybe szolgáltatásainkat!
Bízunk benne, hogy a fenti információkkal kellő és megnyugtató tájékoztatást tudunk nyújtani az Ön számára. Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat.
Infobox:
SUPRA KFT.
Ügyfélszolgálat: Siófok, Fő u.204-210.
Tel.: 84-310-334
E-mail: supra@supraktv.hu.
SZUPERINFO.HU