Kedden Egerben az anyagyilkos és a grúzok

Sata-Bánfi Ágota és Radvánszki Szabolcs a Megöltem az anyámat című előadásban
Sata-Bánfi Ágota és Radvánszki Szabolcs a Megöltem az anyámat című előadásban
Ma két különlegesség is várja a szórakozni vágyókat Egerben. A színházban a stúdió színpad kínál csemegét, de a hevesi megyeszékhely vendége lesz a Tbiliszi vízilabdacsapata is.

17.00
Visky András: 
MEGÖLTEM AZ ANYÁMAT
(Tiramisu)
Identitásjáték tizenhét jelentben

SZEREPOSZTÁS:
Bernadett: SATA-BÁNFI ÁGOTA
Csipesz: RADVÁNSZKI SZABOLCS

Rendező: SATA ÁRPÁD

A darab valóságalapját egy igaz történet adja. Bernadett, aki Irén de Judit szeretne lenni, a 80-as évek Romániájának kegyetlen árvaházi körülményei között arra keresi a választ, hogy ki is ő? Kik a szülei, kitől mit örökölhetett, és egyáltalán miért kitaszított?
A közös árvasorban ismeri meg Csipeszt aki a barátja, szövetségese és társa lesz. Ő tanítja meg a kővé változtatás rituáléjára, mely tulajdonképpen menekülés a valóság elől. A játék véresen komoly és Bernadett életben maradásának feltétele. Ezzel lehet száműzni Soha országába mindazokat az embereket akik fájdalmat okoztak. Nincs aki ne hordozna magában köveket, azaz tetteket, arcokat, mondatokat, bántásokat melyeket ő idézett elő és olyanokat is melyeket elszenvedett.
Csipesz az, aki a szeretet erejével segít helyrebillenti az egyensúlyt jó és rossz megítélésében és mint védőangyal végigkíséri Bernadett életét a földön és azután is, azután is, azután is…
A darab szereplői olyanok, akiket nem angyalként látunk a világban, hanem kényelmetlen jelenlétként, akik élesen metszett tükröt tartanak elénk. A lelkiismeretünkre apellálva felelőssé tesznek bennünket embertársaink sorsának megértésében, befolyásolásában és elfogadásában.

Helyszín: Gárdonyi Géza Színház

19.00
ZF- Eger – Ligamus Tbilisi

BL férfi vízilabda mérkőzés

Helyszín: Bitskey Aladár Uszoda.

A belépés ingyenes!!!!.
SZUPERINFO.HU