Kedves Olvasók!

A mai kegyetlen világban sok veszély leselkedik az egyedül élő, idős, beteg emberekre. Nap, mint nap halljuk a médiából a sok betörést, lopást, gyilkosságot.

Ezért a „GONDTALANUL” Szolgáltató Non-profit szervezet „Jelzőrendszer szolgáltatást” épít ki a Balaton déli partja és a Dráva közötti térségében. Ennek a szolgáltatásnak a megvalósításában én, Orbán Dénes, mint területi képviselő igyekszem a rászorulók segítségére lenni. A rendszer lényege, hogy az igénybe vevő, szerződő félnek a mindennapjait tegye biztonságosabbá, életvitelét könnyítse meg. Az igénybevevő egy könnyen kezelhető telefon készüléket kap a szerződés megkötésekor, melynek segítségével csupán egy gomb megnyomásával kapcsolatba lép a Diszpécser központtal, aki a panasz elhangzása után azonnal intézkedik a probléma megoldása érdekében, orvost, mentőt, rendőrt, stb. küld a segítséget kérőhöz.
Amennyiben a segítségre szoruló személlyel kommunikáció nem lehetséges akkor az előre egyeztetett szomszédot, rokont, barátot értesíti, és kéri a segítségre szoruló gyors felkeresését. Ennek a rendszernek köszönhetően életeket lehet megmenteni és a magatehetetlen embereken segíteni. A szolgáltatás díja 2000 Ft/hó, a fizetés módja: csekk, készpénz, 1-havi, 2-havi, stb. rendszerességgel, megállapodás szerint. Kérem Önöket, hogy tájékoztassák családtagjaikat, ismerőseiket erről a lehetőségről. Természetesen, mint a Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesületének elnökhelyettese, és a siófoki csoport vezetője továbbra is igyekszem a hozzánk fordulók, mozgásukban korlátozottak segítségére lenni. Bővebb információt a 06-30/ 226-6830-as telefonszámon, Orbán Dénestől kaphatnak, valamint a www.gondtalanul.hu honlapon olvashatnak. (Orbán Dénes 8600 Siófok, Wesselényi út. 46.).
SZUPERINFO.HU