Ahol együtt a család…

Ahol együtt a család…
Mindenki ismeri a mondást, miszerint mindenütt jó, de legjobb otthon. Az otthonunk a családi élet legfőbb színtere, mindannyiunk kedvére igyekszünk alakítani. A hosszú téli esték közeledtével különösen vágyunk arra, hogy a családi fészek meghitt és hangulatos legyen.

A keszthelyi Diego áruházban megfelelő alapokra helyezhetjük otthonunk hangulatát. Immár 16 éve, hogy minden igényt kielégítő laminált padló kínálattal, színpompás szőnyegekkel, függönyökkel áll rendelkezésünkre az egyre bővülő üzlet. A folytonos fejlődésnek, megújulásnak köszönhetően ma már nemcsak tapétát, de a méltán népszerű vinyl burkolatot is fellelhetjük, ha épp efféle felújításon törjük a fejünket.
December a családoké, de talán nem járunk messze az igazságtól, ha azt mondjuk, leginkább a gyermekeké a főszerep. Így van ez a Diego-ban is! Számtalan újdonsággal, sok-sok szemet gyönyörködtető különlegességgel gondoltak a legkisebbekre. Tapétából például külön katalógust szenteltek a apróságok kedvére, melyben még sötétben világító, vagy éppen a tetszés szerint kiszínezhető változat is helyet kapott.
Nincs ez másként akkor sem, hogyha a szőnyegkínálatot tallózzuk éppen, hiszen itt is bőséges a választék, ha a lurkókat szeretnénk meglepni valami olyannal, ami nemcsak örömet szerez, de hasznos is. A látványos és színes, vidám gyerekszőnyegek mókás figurákkal, mesehősökkel minden bizonnyal a gyerekszoba színfoltjai lesznek! A kiváló minőségű, kézzel nyírt mintázatú, polipropilén alapanyagú szőnyegek a választékos méretkínálatnak köszönhetően bármely gyerekszobába illeszthetők, egyedivé varázsolva a kicsik lakóterét.
A tapéta és a szőnyeg harmóniáját egy jól megválasztott függöny teheti teljessé. Mindenképpen említésre méltó újdonság, hogy a tekercsben kapható függönyválaszték mellett megjelentek a készre varrt darabok is.
-Az idei év egyik legnagyobb újítása a Diego-ban, hogy a méterben kapható függönyök mellett igazán szép számban sorakoznak készfüggönyök is a kínálatban. Ez sok szempontból praktikus, kiváltképp, ha ajándéknak szánjuk, hiszen nem kell várni a varrásra, azonnal elvihetőek, többféle módon felfüggeszthetőek és még az áruk is kedvezőbb – mondta el Fellner Gabriella, a keszthelyi Diego áruház üzletvezetője.
INFOBOX
Diego Keszthely
Keszthely, Murvás u. 3.
(Stop shop mellett)
Tel: 83/511-826
www.diego.huKeszthely.
SZUPERINFO.HU