Csomagok, természetes köntösben

Csomagok, természetes köntösben
A szép, egyedi csomagok elkészítéséhez nem szükséges, hogy te kösd a legbravúrosabban a különleges masnikat vagy megvedd a legdrágább papírt.

Néhány egyszerű alapanyaggal is csodát tehetsz. A jelszó: természetesség.
Narancsillatú ajándékcsomag
A szárított narancs és a tiszafaág jól mutat az egyszerű háztartási csomagolón, amihez stílusosan csak egy egyszerű madzagot válassz kötözőanyagnak. Ha pedig az eredetileg natúr újrahasznosított papírdobozban vásárolt terméket nem is borítod be újabb réteggel, hanem egyszerűen csak egy kis ággal és kerti bogyókkal díszíted, nagy lépést teszel a környezettudatos életmód felé vezető úton.
Egy szelet fa
A fa természetes szépségét natúr kiegészítőkkel emelheted ki a legjobban. Ha találsz egy szép faszeletet, akkor vesd be csomagdekorációként. Csak fúrd ki 2 ponton, fűzz át rajta egy madzagot, és kösd a natúr színű csomagolópapírral bevont ajándékra.
Környezetbarát megoldás
Újrahasznosított papírba is teheted az ajándékot. Ha nem szeretnéd, hogy postai csomag hatása legyen, a keresztkötés helyett csak a csomag közepére tekerd fel sűrűn a madzagot, majd köss rá egy tobozt, és tűzz mellé egy zöld ágat, amit a kerti örökzöldekről is lecsippenthetsz. Az egyszerű, natúr papírból készült ajándékkísérőt csak kösd a madzag végéhez, és írd rá, kinek szánod az ízlésesen beburkolt ajándékot.
(forrás: praktika ADVENT)Keszthely.
SZUPERINFO.HU