De jól nézel ki! Hogyan fogytál le?

Gasztrobloggerek, életmódtanácsadók, diétareceptek, szupergyors fogyásra alkalmas csodatabletták folyamatosan jelen vannak életünkben. De mitől ez a növekvő érdeklődés a fogyással kapcsolatos témák iránt?

Talán nem mozgunk eleget? Lehet. A tömegközlekedésnek hála jóformán csak a megállóig kell eljutni. Dédszüleink még kb. 20 ezer lépést tettek meg naponta, a mi generációnk jó esetben 2000-et. Kevesebb mozgás, lelassult oxigénáramlás, rosszabb keringés. Emiatt már a 30-as korosztály közepén járóknak is probléma a magas vérnyomás.
Az internet, a tv is fotelbe szegez bennünket. Megrendelheted a képernyőn a vacsorád, amit ajtóig hoz a futár, a boltig se kellett menni érte. Az anyagi javakért folytatott folyamatos küzdelem súlyos betegségfaktor, amit sokszor még több evéssel, vagy édességgel tompítunk. A kevés rendelkezésre álló idő miatt a félkész ételek nyertek hosszú távon, győztek a telített zsírok, a sok állományjavító, a tartósítószerek, színezékek az emésztőrendszerünkkel vívott csatájukban. Kövéredik a fehér népesség nagy része, a problémák gyakran már gyerekkorban jelentkeznek.
Hol van a megoldás akkor, ha ennyi nehézséggel kell szembenéznie törékeny szervezetünknek? Aki már elhízott, vagy megérintette a betegség szele, az fogadkozik. Változtat az életén, diétázni és sportolni fog. Aztán a következő szilveszterkor megint csak sóhajt egyet, mert előző évben sem tett ezért semmit a kifogások keresésén kívül.
Sokat tehetsz önmagad is az egészséged fenntartásáért anélkül, hogy drasztikus életmódváltásra állsz át. Ilyen lépést általában már csak azok tesznek, akiknek meggyengült egészsége ezt indokolja.
Fokozatos odafigyeléssel megóvhatod magad a korai öregedéstől, az indokolatlan műtétek sorától, a beszedett gyógyszerek okozta lehetséges mellékhatásoktól.
Mi szükséges ehhez?
1) A már szervezetbe jutott mérgek mielőbbi eltávolítása erre a célra alkalmas testkezelő eszközökkel – ezáltal térfogatod csökken, bőröd minősége javul, szürkés színed ismét melegrózsaszín lesz
2) Biorezonanciás állapotfelmérés annak érdekében, hogy lásd, mi van még a bőröd alatt és mihez kezdj ezzel
3) Sejtszintű tisztítás pl. annak érdekében, hogy a bélfalak felszívódási gondjai megszűnjenek
( mert sem a hasmenés, sem a székrekedés nem normális dolog)
4) Napi min. 2-3 liter vízfogyasztás, ami átmossa a szervezetet, ami kedvez a méregtelenítésnek.
5) Ésszerű ételfogyasztás, ill. egy hosszabb távon is alkalmazható betartható diéta
6) Napi kb. 20 perc aerob mozgás, vagy heti 3×1 óra mozgás.
www.rejuvena.huKeszthely.
SZUPERINFO.HU