Hogyan ragyogj az ünnep fényei NÉLKÜL is?

Ünnepi alkalmak – családi események, színház, koncert, baráti, munkahelyi programok – ezek azok, amikor vesszük a fáradságot és egy kicsit kicsinosítjuk magunkat, főleg a hölgyek szeretik magukat egy kicsit„ jobban odatenni”.

Elmennek fodrászhoz, vesznek esetleg egy új ruhát és egy kicsit sminkelik magukat. A hétköznapokon pedig marad a megszokott menet. Reggel nincs idő szépítkezni, a bőrünk szürkés fakó, fáradtabbak vagyunk reggel, mint ahogy lefeküdtünk este aludni, a hajunk csapzott, és tíz emberből kilenc utál fotózkodni, mert „jaj, hogy nézek ki”. Nem vagyunk elég fittek, tudjuk jól. Rendben van ez így? Nem.
A BŐR-ön minden meglátszik. A bőröd az, ami összefog, ami híven tükrözi a lelkiállapotod (szemeid fénye mellett), ami utal az egészséged szintjére (EGÉSZ-SÉG), amin meglátszik akár a félelem is (FÉL-ELEM). Mit tehetsz azért, hogy ne csak ünnepek alkalmával ragyogj? Nem lenne jobb egy kis tudatossággal, odafigyeléssel változtatni egy olyan helyzeten, amiben már évek óta áltatod magad a továbblépés egyetlen halvány terve nélkül is? Pedig mennyire vágysz arra, hogy valaki végre egy külön alkalom nélkül is észrevegye, hogy DE JÓL NÉZEL KI!
TÁPLÁLKOZÁS
De hogy kell fogyókúrázni hatékonyan? Már 5 napja tolod ugyanazt a programot és dekányit se mozdult a mérleg. Pedig a szervezetből nem kikerülő méreganyagok teszik fakóvá és szürkévé a bőröd, és emiatt van narancsbőröd és súlyfelesleged és egy csomó érthetetlen piros foltod is. A bevitt egészséges élelem, egy jó diéta segít a hajad állapotán, kevesebb hiányérzeted lesz, ha több a vitamin és a friss táplálék az élelemben és nem fogsz annyit nassolni se.
TISZTÍTÁS
Ami már „bennragadt” lerakódás van a szervezetben, azt illik kitisztítani, mert magától nem fog eltávozni. A rengeteg érrendszeri, keringési betegség nem véletlen, főleg a lerakódások okozzák. A meszesedés, a csontok állagromlása, a fellépő hiánytünetek is mind közvetlen összefüggésben vannak a méreganyagaid szintjével a szervezetedben.
IMMUNVÉDELEM
Ahogy a táplálkozáshoz, a tisztításhoz, az immunvédelem javításához is kell némi tudatosság és elkötelezettség. Szerinted az normális, hogy mind te, mind a gyereked az összes felsőlégúti járványnál elsőként ül az orvosi rendelőben? Szerinted arról kellene beszélgetni a barátnőiddel, hogy hanyadik műtétedre vársz alig 50 évesen, mert ennyire nem vagy ellenálló a betegségekkel szemben? Felmenőidnek voltak ilyen műtétei ilyen korukban? Egész biztosan nem. Elgondolkoztál azon, hogy a gyógyszertárban mennyi pénzt hagysz évente olyan gyógyszerekre, amelyeket lehet, hogy nem is kellene megvenned, ha rendben lenne az egészséged? Ragyoghatsz állandóan, nemcsak az ünnepek idején, ha odafigyelsz magadra. Vajon meddig érdemes halogatni még?
www.rejuvena.huKeszthely.
SZUPERINFO.HU