Idilli miliőtől a sétálópohárig partner a keszthelyi Best Cafe

Idilli miliőtől a sétálópohárig partner a keszthelyi Best Cafe
Keszthely történelmi belvárosában ideális pihenőhely a Fő tér patinás épületeivel körülvett Best Cafe, sokszínű a’la carte kínálattal.

Az ősz szép napjai csábítók, hogy odakint könyöklő asztalnál, vagy kényelmesebben helyet foglalva, a szabadban kóstoljunk bele a ház ízeibe.
Vonzó az elegáns belső miliő, ahogy a szem elé kerül szinte a teljes kínálat. A kávékülönlegességek nagy választékában ott a koffeinmentes is. Friss pogácsa, egyéb péksütemények, étlap szerint a palacsintafélék lekvárosan, túrósan, csokisan vagy fagyival töltve, pizzafélék, magyarosítva az olasz bruschetta, azaz: pirítós kenyér tetszés szerint szalonnás, sonkás, szalámis, tonhalas feltéttel, sajttal.
Hasonló a bőség szeszes italokban, a jellemzően nőies ízlésnek megfelelő rövidektől az ágyas pálinkákon át nemes borokig, pezsgőkig. Sokféle ízben találjuk a szomjoltó limonádékat is. A desszertek közt van gesztenyepüré, somlói galuska, tiramisu, csokis keksz.
– Dominálnak az olaszos ízek, ételeink, a kelyhes édességek saját készítésűek – említette Gurat Enikő, a Best Cafe háziasszonya. – Egész évben van fagylaltunk, szezonális ajánlatként itt van már a forralt bor.
Marasztaló idilli hangulat veszi körül a vendéget, ám városnéző kedvünkben az élvezeteket is halmozhatjuk: sétálópohárban vihetünk magunkkal kortyolnivalót. A pénteki és szombati meghosszabbított nyitva tartással várják a bulizni vágyókat, ehhez a kedvezményes árak is csalogatók. Kisebb társaságok alkalmi összejöveteleihez zártkörű rendezvénynek is helyet ad a belvárosi Best Cafe.
INFOBOX
Best Cafe
Keszthely, Kossuth u. 43.
Nyitva: hétfőtől csütörtökig
és vasárnap 9-20 óra,
pénteken és szombaton
9-02 óra
Tel: 06-70/322-6868Keszthely.
SZUPERINFO.HU