Keszthelyen hozza létre új központját a Visionet Kft.

Keszthelyen hozza létre új központját a Visionet Kft.
Az eddig hévízi és gyenesdiási üzletében végzett szolgáltatásait újonnan kialakított keszthelyi székhelyre összpontosítja a Visionet Kft.

– Maga a hely is választ ad a költözés okára – így elöljáróban Krasznai István, a cég ügyvezető tulajdonosa. – Keszthely a mi működési területünk centruma, a városon belül olyan helyet választottunk, ahol a legkönnyebb lesz bennünket elérni. Mondhatni: szem előtt leszünk. Ez a Tapolcai út 74. szám alatti épület, szemközt az AlphaPark bevásárlóközponttal, az Interspar hipermarkettel. Üzletünk így akár alkalmilag, a kereskedelmi centrum látogatásával összekötve is könnyen felkereshető lesz. Az épületünk előtt saját parkolót alakítottunk ki.
Az új helyen a pünkösdi ünnepet követően május 17-től találják az érdeklődők a Visionet üzletét és ügyfélszolgálatát. A költözés a cég 16 éves működésében a fejlődés újabb mérföldkövét jelenti.
– Nagyon fontos célunk az új helyszínnel az is, hogy a profilunkban mind nagyobb kínálattal, s több szolgáltatással állhassunk rendelkezésre – tette hozzá Krasznai István. – Így tudjuk megvalósítani a bővítést oly módon, hogy emellett a vásárlóinkat, megrendelőinket korszerű, kényelmes, színvonalas környezetben fogadhassuk. Mindez a már említett könnyebb megközelíthetőség biztosításával együtt a mai kor kihívásaihoz való alkalmazkodást jelenti. A nyitvatartással ugyancsak javítani fogunk az elérhetőségünkön: hétfőtől szombatig minden nap azonos időben: 9-től 17 óráig leszünk elérhetők. Cégünk 20 fős szakmai gárdával, megfelelő szakmai színvonalon végzi a kínált szolgáltatásokat.
A cégvezető elmondta: a kereskedelmi ágazatukban főleg a világítástechnika terén jelennek meg nagyobb kínálattal, köztük a led izzók bővebb választékával. Mindezzel az energiatakarékossági, a környezetbarát felhasználói igényeket igyekeznek jobban kiszolgálni. Árukészletükben bő választékkal találhatók meg a számítástechnikai eszközök, mobiltelefon tartozékok, kamerarendszerek, riasztóberendezések, műholdvevők, amik már eddig is a fő profilban szerepeltek. A szolgáltatások részben kapcsolódnak a kereskedelemhez is, olyan eszközök vásárlásánál, amelyek üzembe helyezését csak szakember tudja elvégezni, igény esetén vállalják a helyszíni telepítést, beszerelést, rendszerbe állítást. Foglalkoznak továbbá MinDigTV elfizetői szerződés megkötésével, a vétel üzembe állításával.
– A szolgáltatásaink terén több irányú piacbővítésre is sor kerül – emelte ki az ügyvezető. – A javító kapacitást jelentősen kiszélesítjük, ennek igényét a tapasztalatok mutatják. A mi profilunkba tartozó készülékeknek itt a környékben jobban csak a garanciális javítása megoldott a képviseleteken keresztül. Többnyire csak átvevő helyek vannak, ahova az ügyfél elviszi a készüléket, azt onnan szakműhelybe küldik, s az utat megjárva kerül vissza a tulajdonoshoz. Ez rendszerint hosszadalmas. Mi helyben végezzük a javítást, rövid idő alatt. Ebbe a körbe beletartoznak a laptopok, számítógépek, televíziós készülékek, hangtechnikai eszközök, digitális lejátszók. Olyasmik, amikkel a tulajdonosok eddig szinte nem is tudtak hova fordulni probléma esetén. Ezek a munkák történhetnek kiszállással is, ami ugyan nem minden esetben jelenti a helyszínen való megjavítást, de a készüléket behozzuk a műhelyünkbe, s a lakáson is adjuk vissza. A városkörnyékhez tartozó, mintegy 10 kilométeren belül elérhető településeken a szállításokat ingyenesen végezzük el.
A Visionet az új helyen is a korábbi telefonszámokon érhető el.
INFOBOX
Visionet Kft.
Keszthely Tapolcai út 74.
Nyitva: H – Szo: 9-17 óra
Tel: 83/540, 83/317-100
email: info@visionet.hu
www.visionet.huKeszthely.
SZUPERINFO.HU