Kincset érő burkolatok

Kincset érő burkolatok
Ha egyszer már belevágtunk, érdemes be is fejezni a házépítést, nehogy belekerüljünk az örökké-tartó-építkezések csapdájába.

Nem érdemes a terasz burkolását, a térkövezést vagy a kerti utak kialakítását áttolni a jövő évre, használjuk erre a napos időszakokat még akkor is, ha egy kicsit csípősebb az idő. Persze az időtakarékos megoldások ilyenkor kincset érnek!
A 2 cm vastag kőporcelán lapok számos előnye közül ősszel kiemelkedik, hogy a teraszon ragasztás nélkül is fektethetjük, a kertben pedig szakember segítsége nélkül kavicságyba vagy gyepszőnyegbe is süllyeszthetjük. A lapok használatával a teraszon megemelt padozatot alakíthatunk ki, ami szükség esetén vízszintezi az erőteljes lejtést is. A magasságban állítható távtartó talpak segítségével a burkolat alatt praktikus szerelőnyílást nyerünk, itt rejtve maradnak a vezetékek, de a vízszigetelés is helyet kaphat. A burkolat alatti csövezéshez hiba esetén anélkül férhet hozzá a szakember, hogy feltörnénk a burkolatot. Mivel a lapokat nem kell ragasztani, bármikor egyszerűen felszedhetők, átrakhatók, akár velünk együtt költözhetnek. Az elmúlt években a gyártók a már meglévő beltéri kollekciókat bővítették kültéri „családtagokkal”, így nappalink, konyhánk burkolatának színei és mintái ismétlődhetnek a szabadban. Így többszörösen is nyerünk: nem kell a következő évre halasztani a burkolást és az egyéniségünket tükröző design sem sérül.
Az igényes belsőterek kialakítása kart karba öltve jár az esztétikus megjelenésű kert igényével. Szerencsére ősszel sem kell áldozatot hozni ezen a téren, novemberben is válhat kertünk magazinba illővé. A harmonikus és szép megjelenés mellett fontos szempont a tartósság is. A 3,8 cm vastag beton dísztérkövek különlegessége, hogy felületi kopórétegük hegységi kőzetek őrleményéből készül, semmilyen festékanyagot nem tartalmaznak, ezért generációkon keresztül megőrzik eredeti színüket, még a tisztítószerek és az UV-sugárzás sem halványítja el a gyártott árnyalatot. A finomszórt vagy finommosott felület csúszásmentes, ezért akár a medencetér burkolására is használhatjuk őket. Az időtálló szépségű és strapabíró betonlapok nemcsak a fagyot, a nagy hőingadozást is kiválóan bírják akár évtizedeken át.
Gondoljunk csak bele, ha most még veszünk egy nagy levegőt és elvégezzük a még befejezésre váró tennivalókat, akkor jövő tavasszal az első napsugarak megérkezésével maradéktalanul élvezhetjük teraszunk nyugalmát, kertünk szépségét.
A Velünk Kft.-nél mindent egy helyen megtalál: terasza burkolásához a fürdőszoba szalonban számos gyártó 2 cm vastag burkolatcsaládját, az építőanyag szakáruházban pedig készletről, akár azonnali szállítással a 3,8 cm vastag Leier Kaiserstein Euroline beton díszburkoló lapokat.
Infobox
Velünk Kft.
Keszthely, Külső-Zsidi út 15.
Építőanyag szakáruház +36 83 510 195
Fürdőszoba szalon: +36 30 595 8704
www.velunkkft.hu
info@velunkkft.huKeszthely.
SZUPERINFO.HU