Legújabb trendek, legjobb árak a Lámpaházban

Legújabb trendek, legjobb árak a Lámpaházban
 Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy? – teszi fel a kérdést a régi sláger. A válasz természetesen nemleges, hiszen mindenkinek egyedi az ízlése, ám az aktuális trendek mellett nehéz elmenni. Lámpák terén évek óta meghatározó szerephez jut az arany és az ezüst.

Ezek a színek egykor a gazdagságot és a bőséget sugallták, de a XXI. században is az elegancia, a nagyvonalúság, a luxus, a csillogás érzetét erősítik. A Lámpaházban nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni ahhoz, hogy otthonunkba tündöklést varázsoljunk.
 Napjaink nagy slágerének számít a „drótos” lámpa, mely egyszerre kölcsönöz eleganciát és vagányságot. Másik nagy favorit a spotlámpa- melynek segítségével irányított fényt nyerhetünk- akár Led-es változatban is kapható. Top termék továbbá a kristály, és a takarékos, LED-es fényű lámpa. Mindezekhez, a Lámpaházban akár 10.000 Ft-tól is hozzájuthat a vásárló.     
 A vevőnek a design mellett több más szempontot is érdemes figyelembe vennie. Így például a megfelelő mennyiséget és minőséget, az energiatakarékosságot, valamint a lámpatest, vagy fényforrás élettartamát. Ez igaz mind a beltéri, mind a kültéri lámpákra.
 A takarékosságra való törekvés napjainkban központi téma. Ennek egyik formája a Led-es fényforrás. A LED előnyei vitathatatlanok, a hagyományos izzókhoz képest akár 90%-os energia megtakarítás is mérhető. A hagyományos izzók megközelítőleg 1000 üzemórát bírnak, a LED pedig 30-100 ezret. Összegszerűsítve az energiatakarékos izzók használatával évente akár több 10 ezer forintot is spórolhatunk.  A másik, egyre népszerűbb megtakarítási lehetőség a fényerőszabályzó használata, mely normál és halogén izzónál is alkalmazható. Fényerőszabályzóval a lámpa fénye, igény szerint állítható, a hatás pedig tovább fokozható. A készülék mennyezeti, asztali, vagy állólámpa esetén egyaránt hasznosítható, de számos lámpa ezzel ellátva készül.   
 Szép az, ami érdek nélkül tetszik. Ez a filozófia a lámpára is érvényes. A Lámpaházban és a Lámpaház web áruházában több ezer termék közül válogathat a vásárló, hogy biztosan megtalálja az igazán egyéniségéhez illőt. Az aktuális ajánlat a Szuperinfó Ház mellékletében található.Keszthely.
SZUPERINFO.HU