Nyerő látogatóbarátok

A Vonyarcvashegyi Turisztikai Egyesület 36 millió forintos pályázati támogatással fejleszthette tavaly a látogatóbarát kínálatát. Az aktív pihenést szolgáló felnőtt játszótér készült, ami a strand egyik leglátványosabb beruházása lett.

Kerékpárkölcsönzőt létesítettek, a programok mind zavartalanabb lebonyolításához rendezvénysátrat vásároltak. Horváth Tamás, a Tourinform Iroda vezetője elmondta: az egyesület, a támogatás felhasználásánál elsődleges feladatként vette számba a szolgáltatások élményjellegének növelését, a vendégelégedettség fokozását, mindezzel együtt a látogatószám növelését. Mindehhez a pályázati forrás segítségével a marketingmunka erősítésére is nagyobb összeget fordíthattak, a kiadványok készítése mellett fejlesztették a község honlapját, mellyel indultak az eFestivalon, a versenyben a harmadik helyezést szerezték meg. Vonyarcvashegy weboldala pedig elnyerte az “Év Honlapja 2012” minőségi díjat, annak logója viselésére kapott jogot.
A közvetlen szolgáltatás elismerését pedig ugyancsak a tavaly kapott Minősített Tourinform Iroda cím fémjelzi. H. Á.Keszthely.
SZUPERINFO.HU