Táncoljatok Ti is velünk!

Rövidesen indítja új tanévét, s megnyitja kapuit az újonnan érdeklődők előtt is a Gyenesdiás-Keszthely térségi EMotion Táncstúdió.

A már számos alkalommal komoly sikereket elért stúdió társastánc, versenytánc, lányformációs és showtánc koreografálásával, betanításával és nívós technikai képzésével foglalkozik. A résztvevők így megismerkedhetnek az angol- és a bécsi keringő, a tangó, a slowfox, quickstep, samba, cha-cha-cha, rumba, paso doble és jive táncok alapjaival, s mindezeket magas szinten sajátíthatják el. Az együttes vezetője, Filák Marek táncpedagógus arra szólítja az érdeklődőket: „Táncoljatok Ti is velünk!” A munkát jellemezve kiemelte, hogy a tánc és a viselkedéskultúra, a zene és a mozgás szeretete, az elegancia és egy összetartó közösségi lét vonzó elemei jellemzik az egyesület által képviselt értékeket. Mint mondta, ezekért is érdemes megismerkedni a klubbal és a műfajával egyaránt. Céljaik szerint közös élményekért és sportsikerekért dolgoznak együtt.
Az egyesület alig több mint két éve hivatalos résztvevője a Magyar TáncSport Szakszövetség országos versenyeinek, bajnokságainak. E rövid idő alatt 15 alkalommal értek el országos vagy nyugat-magyarország régiós bajnoki címet, és több mint 100 alkalommal lettek versenygyőztesek a párosaik. A csapat elmúlt évi eredményei országos szinten is kimagaslóak voltak, mellyel azonnal a táncsport térképére helyezték el Keszthelyt és Gyenesdiást a képviselt térséggel együtt.
A tanórákon oktatók a vezetővel együtt mindannyian Magyar Bajnokok, illetve Magyar és Országos Bajnokok kinevelői is egyben, Filák Marek mellett Princz Nóra, Karcagi Dalma, Kemény Tamás vesz részt a képzésben. A jelentkezőket 6 éves kortól várják, a beiratkozásra szeptember 6-án és 13-án, 16-19 óra között kerül sor a Liget Plaza tánctermében.
H. Á.Keszthely.
SZUPERINFO.HU