Ünnepi kínálat a magyar áruk boltjában

Akt.:
Ünnepi kínálat a magyar áruk boltjában
Egyedi áruféleségek, ünnepi asztalra és ajándéknak valók sokféleségének kínálatával készült fel karácsonyra a keszthelyi Tulipán Helyi Termék és Magyar Áruk Boltja.

A Sörház utca 5. szám alatti üzletbe lépve színes paletta tárul fel: éléskamra, díszített falusi lakásbelső, édességek, piperecikkek, játéksarok. Háziasszonyok, férfiak, gyermekek, lányok és fiúk a válogatás örömét élve találhatnak rá arra, ami nekik kedves. Varga Márta segít ebben készséggel a vásárlóknak. Szép csomagolás vonzza a tekintetet bármerre is nézünk. Kis csupor lekvárok közt karácsonyra címkézett galagonya, kökény, zöld dió, alma, rumos cseresznye. Teák sorában a Herba dorombolótól az aszús, pálinkás, kékibolyásig támadhat kedvünk a megkóstolásra. És ott a sokféle Decsoki karácsonyi, mikulásos domborműképpel celofánban, virág csokiból, alkoholosan borral vagy pálinkával. Arrébb kézi munkával alkotott ékszerek, s lelünk szappanféléket: gyümölcsöset, csalánosat, százszorszépest… Megtaláljuk az egyedi készítésű, igényes kivitelű társasjátékokat, amik közös időtöltéshez nyújtanak minőségi szórakozást, egymásra figyelésre adnak alkalmat.
– A kézi készítésű dolgoknak lelkük van, mert az alkotóik is beleviszik a munkájuk iránti szeretetet. A nem extra, drága, de szívből jövő ajándéktárgyak sok év múlva is értékek maradnak – mondta körülmutatva Varga Márta, tovább kalauzolva a hímzett asztalterítők, díszpárnák darabjaihoz.
A húsos pultnál, a süteményes asztal mellett pedig szemmel már eszik az ember. Füstölt áru bővében, vágáskor hurka, kolbász, kenőmájas, rendelésre bontott csirke. Péksüteményekből édesek és sósak, frissen jön majd a diós és mákos bejgli, időbeni rendeléssel érdemes biztosítani a hozzájutást.
Ha ajándékot keresve még jobban szeretteinkre bíznánk a választást, vehetünk a Tulipánban ajándékutalványt is különböző címletekben.
INFOBOX
Tulipán Helyi Termékek és Magyar Áruk Boltja
Keszthely, Sörház u. 5.
Telefon: 06-30/690-4455
Nyitva: H-P: 7.30 – 17.30 Szo: 9 – 13
Tulipán-Helyi Termékek
és Magyar Áruk BoltjaKeszthely.
SZUPERINFO.HU