Volt szeretteinkért a Bianco-C munkájával

Volt szeretteinkért a Bianco-C munkájával
A sümegi Bianco-C Kft. 42 évi kőfaragó tevékenysége ad igazi garanciát a náluk készült munkákra.

A választék már az alapanyagot tekintve is bő: a gránitot indiai, dél-amerikai, dél-afrikai, norvég és finn bányák feldolgozóitól közvetlenül szerzik be, dolgoznak kétféle kiváló minőségű kínai termékkel is, továbbá carrarai márvánnyal és Horvátországból származó mészkővel. Sándor Jenő, a cég képviselője elmondta, hogy a származási hely főként színbeli változatosságokat jelent, árbeli különbségekkel együtt. A bemutatócsarnok mintadarabokat szemléltet, azok alapján tetszés szerinti variációkkal, vagy hozott fénykép, illetve rajz után is elkészítenek bármi igénynek megfelelő síremléket, készleten lévő alapanyagból akár néhány nap alatt, helyszíni felállítással. Szolgáltatásaikhoz hozzá tartozik a szaktanácsadás, jellemzően a megrendelőkkel folytatott részletes konzultációk eredményeként történik a kivitelezés.
Betűformák, fénykép elhelyezési és véset technikák, kiegészítők ugyancsak a legkülönfélébb választékkal állnak rendelkezésre, eredeti módon mutatva. A vállalkozás korszerű műhelyfelszereltséggel, 5 főt foglalkoztatva, nagy térségben végez munkát. Sándor Jenő a szakma szeretetével dolgozik a cégének alkalmazottjaival együtt.
A Bianco-C Kft. műhelyéből nem csak temetői darabok kerülnek ki, készítenek méretre lépcsőelemeket, ablakkönyöklőket, konyhai és fürdőszobai pultokat.
INFOBOX
Bianco-C Kft.
Sümeg, Hunyadi u. 2.
Tel: 87/550-418
87/550-419, 30/957-4973Keszthely.
SZUPERINFO.HU