Keszthelyi vs. Schumacher: a Forma–3-ban nincs szerelem

Akt.:
Keszthelyi vs. Schumacher: a Forma–3-ban nincs szerelem
© Fotó: Facebook / Vivien Keszthelyi
Budapest – Egy éve már, hogy egy párt alkot a debreceni származású Keszthelyi Vivien és David Schumacher, a korábbi Forma–1-es pilóta, Ralf Schumacher fia. Kapcsolatuk pikantériáját csak most adta meg igazán az élet, mivel kiderült, hogy az ázsiai Formula 3–as sorozatban egymás ellenfelei lesznek.

Amint szárnyra kapott a hír, hogy a szerelmesek egymás riválisaként vesznek részt a versenysorozatban, sokan máris találgatásokba kezdtek, hogy vajon milyen hatással lesz a megmérettetés a kapcsolatukra. Úgy tűnik, Vivien nem aggódik emiatt:

Sokan kérdezték a baráti körünkből, hogy milyen kihatással lesz a kapcsolatunkra, hogy egy sorozatban indulunk. Ennek nincs jelentősége, hiszen mindketten a karrierünket tartjuk szem előtt és egy profi autóversenyzőnél elengedhetetlen, hogy külön tudja választani a magánéletet a versenyzéstől”

– olvasható a Nemzeti Sport online kiadásában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beste rookie des Jahres @davidschumacher_official @adac_motorsport 💫

Vivien Keszthelyi Official (@vivien_keszthelyi) által megosztott bejegyzés,

Hozzátette, mindkettejüket más fogja motiválni a verseny során:

Davidnak már van tapasztalata a formula kategóriában, neki az autó megismerése a fő cél. Nekem ez lesz az első formulaautós bajnokságom, így én a tapasztalatszerzést, a vezetéstechnika elsajátítását és a W Seriesre való felkészülést tartom elsődlegesnek.”

Az MTI kedden közölte, miszerint a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) által is hitelesített ázsiai F3–as bajnokság naptárában kilenc verseny szerepel, az első öt helyen végző pilóta pedig szuperlicenc pontokkal fog gazdagodni. Az első három versenyt pénteken és szombaton Thaiföldön, Buriramban rendezik, ahol Keszthelyinek a versenyt megelőző két napon lesz először alkalma arra, hogy teszteljen a BlackArts Racing által biztosított versenyautóval.


Keszthelyi Vivien
Budapest - A Formula–3-as ázsiai bajnokságban szereplő BlackArts Racing hivatalos pilótájaként jelentette be Keszthelyi Vivient - írja a Nemzeti Sport Online. A debreceni születésű versenyző az első a magyar autósport történetében, aki ilyen fiatalon az autóversenyzés egyik legnívósabb kategóriájába....
SZUPERINFO.HU