Kiemelt szabálysértések: minden napra jut egy elvett jogsi!

Akt.:
Kiemelt szabálysértések: minden napra jut egy elvett jogsi!
Kiemelt szabálysértések: minden napra jut egy elvett jogsi!
Miskolc, Sajószöged, Tiszaújváros – Hétfőn írtunk az M30-as baleset miatt egy kamionostól elvett jogosítványról, de keddre is jutott egy.

Nem tartott megfelelő követési távolságot, és balesetet okozott egy autós Sajószögednél, ahol korábban történtek már sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek.

Hátulról telibe

Legutóbb ezen a helyen egy édesapa helyzetfelismerése mentette meg a gyermekeit attól, hogy egy autós elüsse őket. Most egy kis tehergépkocsi nyíregyházi sofőrje, január 22-én, 9 óra 6 perckor Sajószögeden, az Ady Endre úton nekihajtott egy személygépkocsinak.

Az adatok szerint az anyagi káros közúti közlekedési baleset okozója nem tartott megfelelő követési távolságot, ezért ütközött neki az előtte, forgalmi okból lassító autónak.

A szabálysértésen tetten ért sofőrt előállították a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol beismerte a szabálysértés elkövetését.

A hatóság – a még aznap meghozott – elsőfokú határozatában, a 39 éves sofőrt három hónapra eltiltotta a járművezetéstől és pénzbírsággal sújtotta.

Továbbra is alkalmazzák

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a folyamatos közúti ellenőrzések során a rendőrök a kiemelt szabálysértéseket elkövetőkkel szemben alkalmazza az azonnali intézkedés és hatósági eljárás elvét a közlekedés biztonsága érdekében.

ÉM


Az M30-ason történt baleset okozójának is azonnal elvették a jogosítványát
Miskolc – Ezúttal az M30-ason történt baleset okozójának vették el a vezető engedélyét azonnali hatállyal. A napokban számoltunk be róla, hogy a 3-as főközlekedési úton, a turulnál kettős záróvonalat átlépő kamionos vezetői engedélyét vették el három hónapra a rendőrök a még aznap meghozott határ...

Az útszakaszon jól látható az előzést tiltó kettős záróvonal
Borsod-Abaúj-Zemplén - A kamionos átlépte a dupla záróvonalat, úgy előzött – a vezetői engedélye bánta. Kettős záróvonalat lépett át és kezdett előzésbe egy kamionos a 3-as számú főközlekedési úton Szikszó közelében – vagy, ahogy a legtöbben ismerik az emelkedőt, a Turulnál –, ahol korábban több ....
SZUPERINFO.HU