“Kijön a héten az új dal, utána távozok” – Üvegpohárral dobták meg fellépésén Lil G-t

Akt.:
Jelenet a Seb c. klipből
Jelenet a Seb c. klipből
Nyíregyháza – Hatalmas népszerűségnek örvend a nyíregyházi rapper lány, Lil G. Egy ideje főként szólóban nyomja, klipjei mind milliós megtekintést hoznak, csütörtök hajnalban mégis megdöbbentő esetről számolt be: az egyik fellépésén valaki hozzávágott egy üvegpoharat.

„Nem ezt érdemlem szerintem, de túlteszem magam rajta. Szeretlek titeket és köszönöm a támogatást” – írta Insta-sztorijában, s hozzátette: ő csak zenélni szeretne és azt kéri, akinek mindez nem tetszik, egyszerűen hagyja békén.

Nem sokkal később meglepő bejelentést tett a fiatal előadó: „Kijön a héten az új dal, utána távozok. Kell egy kis idő, hogy átgondoljam a dolgokat és pihenjek”.

A friss klipre a tervek szerint már csak néhány napok kell várniuk a rajongóknak, Lil G hétvégére ígérte a Dislike premierjét.


Nyíregyháza - "Felnőtt az autotune queen..." - Lil G alaposan meglepte a követőit új klipjével: az autotune-os oltogatás helyett most a líraibb arcát mutatta meg a közönségnek - őszintén mesél új dalával az érzelmeiről, és a múltjáról... "Legnagyobb félelmem felkerült a Youtubera! Köszönöm a támoga...

Lil G új számmal is készül
Nyíregyháza - Lil G népszerűsége továbbra is töretlen a YouTube-on. Néhány napja tette közzé Lil G a hivatalos Facebook-oldalán, hogy legújabb, RAPettsarkú című videóklipje elérte a kétmillió megtekintést a világ egyik legismertebb videomegosztó csatornáján, a YouTube-on. Gyors fellendülés Még eg....
SZUPERINFO.HU