Kiss Csaba megvédte erőemelő bajnoki címét

A három berettyóújfalui versenyző: Bartha Szilvia, Kiss Csaba és Jámbor László
A három berettyóújfalui versenyző: Bartha Szilvia, Kiss Csaba és Jámbor László - © Fotó: Magánarchívum
Berettyóújfalu – 2015. október 24-én Győrben a Magyar Erőemelő Szövetség által rendezték meg az Ifjúsági- Junior és Masters Erőemelő Országos Bajnokságot. A berettyóújfalui Bihari Szabadidő és Sportegyesületet három versenyző Bartha Szilvia, Kiss Csaba és Jámbor László képviselte.

Bartha Szilvia az ifjúsági korcsoport 47 kg-os súlycsoportjában országos bajnoki címet szerzett, 60 kg-os guggolással, 57,5 kg-os fekvenyomással és 80 kg-os felhúzással. Ez a 197,5 kg-os összteljesítmény a junior korosztályban a második helyezéshez volt elegendő.

A masters II (50 év felettiek) korosztályban versenyző Kiss Csaba a 105 kg-os súlycsoportban 592,5 kg-os összteljesítménnyel megvédte az előző évi országos bajnoki címét. Csaba guggolásban 212,5 kg-ot, fekvenyomásban 165 kg-ot és felhúzásban 215 kg-ot teljesített.

Jámbor László a masters III (60 év felettiek) korosztály 105 kg-os súlycsoportjában második helyezést ért el 130 kg-os guggolással, 100 kg-os fekvenyomással és 160 kg-os felhúzással.

Az összesített abszolút versenyben mind a három versenyző korosztályában második helyezést ért el. Felkészítők: Haraszti László, Ungai János

– BSzS –.
SZUPERINFO.HU