Kiváló minőség kedvező áron

Kiváló minőség kedvező áron
A Marcali Holland Bútorbolt több mint tíz éve foglalkozik használt bútorok értékesítésével. Eleinte Németországból és Hollandiából, majd idővel kizárólag csak Hollandiából szállítanak igényes bútorokat.

Ezen időszak alatt kitapasztalták, milyen jellegű használt bútorokra van igény hazánkban. Ezért elsősorban a kiváló minőségű, rusztikus holland bútorok találhatók meg az üzletben. Újszerű bútorok megfizethető árakon.
A kínálat széles, holland fakeretes szövet és bőr ülőgarnitúrák, holland tömör tölgyfa asztalok, holland tálalók, tölgyfa székek, egyéb tölgy kiegészítők, stíl és barokk bútorok, luszter lámpák mind megtalálhatók. Igény szerint elképzeléseknek megfelelő bútort is próbálnak beszerezni. Temesfalvi János üzletvezető saját maga válogatja és szerzi be az eladásra szánt bútorokat, így törekszik arra, hogy első osztályú árukat áruljon. A bútorokat a holland háztartásokból egy holland kereskedő vásárolja fel, kitől közvetlenül a marcali boltba kerül az áru. Így a legrövidebb úton jut el a magyar vásárlókhoz, ezért tud a Marcali Hollandbútor Bolt megfizethető, kedvező árakat produkálni. Lehetőségük van arra is a vásárlóknak, hogy nyitvatartási időn túl telefonos egyeztetés után megtekinthessék az árukészletet. Emellett vállalják még a szakszerű házhoz szállítást is, ami zárt kisteherautón történik.
A folyamatosan frissülő árukészlet mellett a nagy igénynek köszönhetően új fenyő ágykeretek árusítását is elkezdték.Több típusból és több méretből választhat az érdeklődő. Az üzletben kipróbálhatják és megvásárolhatják a KONFOR rugós matracok teljes kínálatát, ami minden méretben rendelhető, illetve vállalják egyedi méretű matracok gyártását is rövid határidővel!
Infobox:
Holland Bútorbolt, Marcali, Kossuth u. 19. Telefon: 30/ 23-57-006 Honlap: www.mhbb.hu
Nyitvatartási idő: H-P: 9-12; 13-17 Szombat: 9-12.
SZUPERINFO.HU