2016.04.6 12:54; Frissítve: 2016.04.6 12:54


Melyik rákosmenti közterület szépüljön meg?

Melyik rákosmenti közterület szépüljön meg?
hiba beküldése

megszepul_opt

A MegSzépülAVárosom projekt szervezői tavaly harmadik alkalommal indították útjára országos programjukat, melynek fő célja szebbé varázsolni mindennapi életünk színtereit.

A program mögött álló építőipari cégek az ÉpítkezemFelújítok kezdeményezésbe tömörülve, annak a budapesti kerületnek vagy vidéki városnak egy kiválasztott közterületét újítják meg idén, amely 2015. szeptember 2. és 2016. január 10. között a legtöbb szavazatot kapta. A szervezők a kiválasztási folyamatot a lakókra bízták. A verseny szoros volt, de a közönségszavazást végül Rákosmente nyerte meg.

A projekt képviselőivel történt egyeztetéseket követően, Rákosmente Önkormányzata úgy döntött, a kerületiekre bízza, hogy az alábbi közterületek közül melyik újuljon meg.

• Rákos-patak parti kerékpárút mellett szabadtéri sporteszközök telepítése

• Aranykút utcai játszótér fejlesztése közterületi sporteszközökkel

• Kósa Pál téri játszótér bővítése köztéri sporteszközökkel

• Köszörűs téri játszótér fejlesztése közterületi sporteszközökkel

• Ede utcai játszótér fejlesztése közterületi sporteszközökkel

A www.rakosmente.hu oldalon található szavazó felületen lehet kiválasztani, melyik terület szépüljön meg a kerületben. A voksolás április 24-ig tart, melyet követően a legtöbb szavazatot kapott közterületen megkezdi a munkát az ÉpítkezemFelújítok csapata. A weboldalon újra szavazni 2 óránként lehetséges.Kőbánya.
SZUPERINFO.HU
BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása