2016.04.13 12:03; Frissítve: 2016.04.13 12:03


Újabb nyolc pad az Erőmű-tónál

Újabb nyolc pad az Erőmű-tónál
Egy évvel ezelőtt ajándékozott először pihenőpadokat a Kispesti Hőerőmű a XVIII. kerületnek, segítséget nyújtva az Erőmű-tó környezetének rendbetételéhez.
hiba beküldése

Idén március végén a cég segítségével további nyolc padot helyeztek el a kitisztított tófelület mellett húzódó sétaút mentén.

Az újabb padokat Dömötör István alpolgármester vette át az önkormányzat nevében.

– A tó és az azt körülvevő park rendbetétele a közösség számára egyértelműen támogatandó feladat. Biztos vagyok abban, hogy ha teljesen elkészül, akkor nemcsak a kerületben élők, hanem más fővárosiak is a csodájára fognak járni, hiszen ki gondolná, hogy egy lakótelep szomszédságában ilyen érték van. Egy pihenőpark, amelyen egyelőre talán még nem teljesen látszik, hogy milyen lehetőségek vannak benne. Az pedig külön öröm, hogy a kerületünkben vannak olyan cégek, amelyek hajlandók a társadalmi felelősségvállalásra, és anyagi áldozatot is hoznak azért, hogy szebb legyen a lakó- és a pihenőkörnyezetünk – mondta a padok március 31-i hivatalos átadóján Dömötör István.

Az alpolgármester a Kispesti Hőerőmű munkatársaival, valamint Torma Beáta és Kádár Tibor körzeti önkormányzati képviselőkkel közösen egy kis sétát is tett a tónál. Valamennyien egyetértettek abban, hogy a szabadidő hasznos eltöltéséhez megfelelő feltételeket kell biztosítani. A lehetőségeket mérlegelve a tó köré tűzrakó helyet, esőbeállókat és szabadtéri fitneszeszközöket is szeretnének telepíteni a jövőben.

Fotó: bp18.huKőbánya.
SZUPERINFO.HU
BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása