Kórházban végződött a pikáns cirkuszi szám

Kórházban végződött a pikáns cirkuszi szám
Kórházban végződött az edinburghi horror cirkuszfesztivál egyik pikáns műsorszáma. Az egyik férfi előadó a tervezettnél szorosabb kapcsolatba került ugyanis egy porszívó csövével…

Végül csak orvosi segítséggel tudták kiszabadítani a kínos szituációból. A műsorszám a Dan kapitány, a démoni törpe címet viselte. A történet egy pontján a mélynövésű főszereplőt egy nehezen értelmezhető koncepció alapján a nemi szervére csatlakoztatott porszívócsőnél fogva vezetnek át a színpadon. A legutolsó előadás előtt azonban kisebb malőr történt, a porszívó csöve eltört ugyanis. Daniel Blackner, azaz Dan kapitány gondolt egyet és egy szupererős ragasztóval összeillesztette az alkatrészeket. A ragasztó száradási idejét azonban nem vette figyelembe, így a legrosszabb időpontban és a legrosszabb helyen kötött meg a ragacs, magához forrasztva a törpe művész büszkeségét.

A felelőtlen előadót végül egy porszívócsőhöz és közvetve egy készülékhez ragadva szállították az ügyeletre, ahol egy órás kemény küzdelem után sikeresen elválasztották egymástól őket..
SZUPERINFO.HU