Köszöntés a szépségnek a szépségtől

Köszöntés a szépségnek a szépségtől
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Hosszú Katinka látványos közös képpel köszöntötte fel úszótársát, Jakabos Zsuzsannát.

Nemrég ért véget a Debreceni Sportuszodában az úszó országos bajnokság, melyen a sportág összes hazai nagyságát megcsodálhatta a cívisvárosi közönség. Köztük volt a világklasszis Hosszú Katinka is, aki az ob után a Nemzeti Sportnak adott interjújában elmondta, pofonnak tartja a 200 pillangón megélteket, azt, hogy ezen a távon lemaradt a vb-ről, de már ebből is levonta a tanulságokat, újra tudatosította magában, hogy a korábbi sikerek semmit sem jelentenek a rajtkövön.

Ezt követően az úszónő április elsején is beszédtémát szolgáltatott azzal, hogy tréfaként kijelentette, minden közösségi oldalról törli magát.

Árulkodó dátum

Természetesen a dátum azért elárulta a sportolót, ugyanis azt tudjuk, hogy ilyenkor a közvélemény szkeptikusabb a bombahírekre.

Hogy ez mennyire csak vicc volt, azt két nappal később az Instagramon is megtapasztalhattuk, a férfi követők legnagyobb örömére. Katinka úszótársát, a 30. életévét április 3-án betöltő Jakabos Zsuzsannát egy öt esztendővel korábbi közös fotóval köszöntötte fel.

Mi tagadás, nem rossz az összhatás…

HBN.
SZUPERINFO.HU