Közönségdíjas lett a hajdú-bihari lány a Miss Balaton szépségversenyen

Akt.:
Akiért szurkoltunk: Ludman Fruzsina
Akiért szurkoltunk: Ludman Fruzsina - © Fotók: Magánarchívum
Balatonfüred, Debrecen – A 18 éves, frissen érettségizett Ludman Fruzsina kapta a legtöbb szavazatot.

Ötödik alkalommal rendezték meg Balatonfüreden a Miss Balaton szépségverseny döntőjét – írja az nlcafe.hu. Szombat este látványos show keretében választották meg a Miss Balaton 2018 királynőjét és udvarhölgyeit. A tizenkét döntős versenyző több körben is megmutatta magát a színpadon, köztük sportos és elegáns viseletben, de természetesen a bikinis forduló sem maradhatott el.

Végül a stylistként is dolgozó miskolci egyetemista, Tóth Lilla Hanna lett a Miss Balaton 2018 győztese, aki az Instagram-profilja szerint szabadúszó modell és a 2014-es Miss Universe Hungary 2. helyezettje. Az első udvarhölgynek a fiatal anyukát, Foczkó Dalmát, második udvarhölgynek pedig az angoltanárként dolgozó Biró Barbara Cynthiát választották. A Miss Balaton 2018 szépségverseny győztesének nyereménye egy személyautó, míg a második helyezett, Foczkó Dalma, egyben a Sugarbird különdíjasa, valamint a harmadik helyen végzett Bíró Barbara Cynthia egy-egy egyhetes, páros, tunéziai utazás boldog nyertese lett, amelyen a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából vehet részt.

dontoBalról jobbra: Dobó Ági, Debreczeni Zita, Biró Barbara Cynthia, Tóth Lilla Hanna, Foczkó Dalma, Epres Judit | Fotó: nlcafe.hu

A tizenkét döntős szépségre a finálét megelőzően a közönség is leadhatta voksát. A legtöbb szavazatot a mindössze 18 éves, frissen érettségizett Ludman Fruzsina kapta, őt a közönségtől beérkezett voksok alapján Petri Beatrix követte a második, illetve az idei királynő, Tóth Lilla Hanna a harmadik legtöbb szavazattal. A közönségszavazás helyezettjei egy-egy Fashion Street és Furla vásárlási utalvánnyal lettek gazdagabbak.

Több hónapnyi felkészülés előzte meg a Miss Balaton döntőjét, amelynek Balatonfüred adott otthont. A látványos fináléra a versenyzők már napok óta a mentorok és tanácsadók segítségével készülnek, hogy a mindent eldöntő estén a legjobb formájukat mutassák.


Ludman Fruzsina
Hajdú-Bihar - Ludman Fruzsi: „A tudás az örök, a szépség csak egy külső adottság.” Tavaly nyáron Ludman Fruzsina fejére került a korona a Hajdúság Szépe versenyen, Hajdúszoboszlón. Ennek eredményeként egyenes ágon került be az Alpok-Adria szépségverseny magyarországi döntőjébe. Onnan ugyan nem ju....
SZUPERINFO.HU