Közúti közlekedési balesetek Tolna megyében

Akt.:
Közúti közlekedési balesetek Tolna megyében
Rossz út-és látási viszonyok, közlekedési balesetek.

Egy férfi 2013. 01.13-án délután Szekszárd irányából Bonyhád irányába közlekedett személygépkocsijával, amikor a havas úton megcsúszott és megpördült, így áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szabályosan haladó autóval. A baleset következtében 4 fő könnyű sérüléseket szenvedett.

A 6-os számú főút 126. km szelvényénél 2013.01.11-én késő délután történt egy tragikus kimenetelű közúti közlekedési baleset, melynek következtében egy 52 éves férfi életét vesztette.

A hétvégén néhány könnyű sérüléssel, és több anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset is történt megyénkben a megváltozott időjárási viszonyok miatt.

Lehetőség szerint ne induljanak útnak, ha azonban ez elkerülhetetlen, indulás előtt ellenőrizzék gépjárműveik műszaki állapotát, a fékberendezéseket, a kormányt, a futóműveket, a gumiabroncsokat, és a fényjelző berendezéseket!

Kérjük, hogy legyenek tekintettel a rossz látási viszonyokra, a csúszós útfelületekre! Óvatosan, körültekintően vezessenek, haladásuk ütemét igazítsák a téli útviszonyokhoz! Vigyenek magukkal meleg ruhát, élelmet, forró italt, illetve hólapátokat egy esetleges elakadás esetére!

Legyenek türelemmel az Önök előtt haladók iránt, kerüljék az előzéseket, a hirtelen irányváltásokat!

Biztonságos és balesetmentes közlekedést kívánunk!

Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

fotó: http://www.hbuk.co.uk

Címkék: ,


.
SZUPERINFO.HU