Kulcsár Edinával folytatódik az Élet-Forma

Kulcsár Edinával folytatódik az Élet-Forma
Március 3-tól hetente vadonatúj részekkel jelentkezik az Élet-Forma.

  • Március 3-tól hetente vadonatúj részekkel jelentkezik az Élet-Forma.

A Fem3 tematikus magazinműsora a folytatásban is elhozza a legfrissebb trendeket, amelyek hozzájárulnak a testi-lelki egyensúly megteremtéséhez, legyen szó mozgásról, vagy éppen egy-egy formabontó étrendről. A sztárvendégek mellett ezúttal is dietetikusok és további szakértők tanácsai is segítik majd a nézőket. Azonban az újdonságok sem maradhatnak el, hiszen már a Hajtrendek- vagy éppen a Fitbalance-rovatból is szemezgethetnek az érdeklődők.

Kulcsár Edina, amellett, hogy műsorvezetőként kalauzolja a tévénézőket a tények és tévhitek útvesztőjében, saját tapasztalatairól is mesél majd.

– Nagyon örülök, hogy ebben a műsorban lehetőségem nyílik arra, hogy a saját személyiségemet, a tapasztalataimat is beépítsem a beszélgetésekbe. Egykori szépségkirálynőként nyilván mindig is kiemelt figyelmet fordítottam az egészség- és szépségmegőrzésre, és szerintem előnyt is jelent, hogy már anyukaként is érintett vagyok bizonyos témákban – kezdte Edina. – Jelenleg a kisfiam körüli teendők az elsők, így az edzéshez még nem tértem vissza.

Fotó: TV2.
SZUPERINFO.HU